Steun de kinderen van Noah's Ark in Oeganda

Steun de kinderen van Noah's Ark in Oeganda | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan 10 weken stage lopen bij Noah's Ark Children's Ministery Uganda!

Wij zijn Mariska en Rosanne. In April 2019 hopen wij namens het Hoornbeeck College (Goes) 10 weken naar Oeganda te gaan. Wij gaan 10 weken stage lopen bij de organisatie Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda.

Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU) is een niet kerkelijk gebonden christelijke organisatie. Noah’s Ark is in 1999 opgericht door Piet en Pita Buitendijk.

Het kinderhuis biedt een liefdevol thuis aan meer dan 170 kinderen die verlaten, mishandeld of misbruikt zijn of geen familie meer hebben die voor hen kan zorgen. Op het terrein bevinden zich ook een kleuterschool, basisschool en voortgezet onderwijs; er wordt onderwijs geboden aan meer dan 350 leerlingen. Het grootste deel van de leerlingen komt uit de armste families uit de omringende dorpen.

Op het terrein is ook een kliniek, ondervoedingscentrum en tandartspraktijk. Waar Rosanne werkzaam zal zijn als Verzorgende IG/MZ. Mariska zal zich richten op het onderwijs geven.

Als studenten willen we graag zoveel mogelijk geld verzamelen voor Noah’s Ark. Dit geld gebruikt de organisatie voor onderwijs aan kinderen en voor andere zaken die nodig zijn voor het welzijn van deze kinderen.

Mijn vraag aan u is, of misschien een bedrag over heeft voor dit doel. U zou ons en de organisatie Noah's Ark heel erg helpen en veel kinderen in Oeganda blij maken, omdat zij door uw steun naar school kunnen.

P.S: Voor meer informatie kijk je op https://www.nacmu.org/nl of
mail naar nacmu-sponsoractie2019@hotmail.com


Alvast vriendelijk dank voor uw gift.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 230,00
Doel: € 3.000,00
7%

Deze actie is gesloten.