Steun de installatie van Weerstation Zoersel! | Geld inzamelen
 
 

Steun de installatie van Weerstation Zoersel!

Investeer mee in de installatie van weerstation Zoersel!

Ook bedrijven kunnen een factuur krijgen via deze doneersite om een eventuele donatie te verantwoorden in de boekhouden! Gelieve daarvoor een mailtje te sturen via info@weerstationzoersel.be of via het contactformulier op deze website. 7

In maart 2019 bestaat onze website + Facebookpagina bijna 5 jaar... 

4 jaar geleden heb ik dan ook een zeer professioneel maar duur weerstation aangeschaft om de lokale bewoners van Zoersel en omstreken ermee te informeren. Dankzij mijn website die ook erg veel centjes kost om deze te onderhouden, hoop ik op jullie steun!

UPdate 09/11/2018:

Al € 1.200 gesponsord voor www.weerstationzoersel.be!!

 

Momenteel draait mijn weerstation via een weercomputer of weerserver die praktisch elke seconde een update doorgeeft naar onze website toe. (foto's van deze server staan samengevoegd bij de andere foto's) Aangezien deze al verscheidene jaren dienst draait, willen we graag investeren in een nieuwe, sterkere server. De laatste tijd hebben we steeds meer en meer te maken met wat storingen op deze computer waardoor de gegevens (soms) niet altijd actueel zijn. 

Omdat ik het allereerst zeer belangrijk vind dat alle gegevens zo acuraat mogelijk op onze site terecht komen, moeten we dus investeren in een computer met een sterkere processor. Enkele jaren geleden hebben we op deze computer ook een programma geïnstalleerd die de timelapse filmpjes voor onze webcam bijhouden. Hier merken we ook steeds meer en meer vertragingen op, kortom, al deze updates beginnen een beetje te zwaar te worden voor onze goed vertrouwde weerserver.

Vooraleer we deze investeren kunnen doen, hebben we dus uw steun nodig! Eerst en vooral zullen er ook nieuwe sensoren aangeschaft worden die momenteel zo goed als versleten zijn. Op 10/08/2018 werden er ondertussen nieuwe vernieuwingen aangekondigt! We blijven dus niet stil zitten! 7 Ondertussen blijven we steeds onze weerberichten zo goed mogelijk posten op onze Facebookpagina.

Meer weten over wat er juist allemaal naar onze website upgeload wordt? 

--> www.weerstationzoersel.be

Via mijn Facebookpagina probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die meehelpen aan dit project.

Heel erg bedankt voor de steun! 

 www.weerstationzoersel.be

Onze Facebookpagina

 

Niels Spaenjers
19-08-2018

19/08/2018: Tussenstand: € 890 gedoneerd! + Vernieuwingen

https://www.hln.be/regio/zoersel/-reacties-overtreffen-alle-verwachtingen~aef6c663/


Niels Spaenjers
24-07-2018

23/07/2018: Tussenstand: € 140 gedoneerd!


 

Laat een reactie achter

56 donaties
€ 1.595,00