Steun de Halve Maen | Geld inzamelen
 
 

Steun de Halve Maen

Steun de Halve Maen, schip vol verhalen

Als de Halve Maen toch eens kon praten.

Het unieke handelsjacht, zo bepalend en kenmerkend voor de tijd en klaar voor alles wat van hem op de wereldoceanen verwacht werd, wil spannende verhalen delen over stormen, ontdekkingsreizen, ontmoetingen met Indianen, zeegevechten, schatkaarten en scheurbuik. Van zout en peper, van havens als Volendam tot Hoorn, van Delfshaven tot Enkhuizen, van Amsterdam naar Manhattan Eiland, en China. Over de Noordzee en de Java-Zee. Over de Zuid-Atlantische en Indische Oceaan. Gelukkig kent de bemanning van de Halve Maen al deze verhalen ook en wil die graag met u delen.

Kom aan boord! Luister, ruik, voel en zie de verhalen tot leven komen in een meest authentiek en enig varend Nederlands 17e eeuws schip ter wereld. Van de kombuis naar het vooronder. Terwijl u het hout hoort kraken en de geur van kruit en teer uw neus prikkelt, valt u van de ene verbazing in de andere.

Door de huidige beperkende maatregelen kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers per tijdslot toelaten. De kosten gaan wel gewoon door. Daarom kunnen we u hulp hard gebruiken, Steun de Halve Maen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 570,00