Steun De Culturele Agenda en haar achterban!

Steun De Culturele Agenda en haar achterban! | Geld inzamelen
 
 
De Culturele Agenda geeft een podium aan de culturele sector én ondersteunt cultuurgidsen

Beste lezer,

Door op de rode knop hiernaast te klikken kun jij een bedrag doneren aan De Culturele Agenda. Dankzij jouw bijdrage kunnen wij de redactie van De Culturele Agenda draaiende houden en onze cultuurgidsen steunen in tijden van het covid-19 virus.

En natuurlijk, voor wat hoort wat. Daarom bieden wij bij een donatie vanaf €20 euro een tegenpresentatie aan.

Maak je keuze uit de volgende opties:
* Een persoonlijk bedankje via e-mail of telefoon (vrije gift)
* Een exclusieve videolink naar een informatieve virtuele stadswandeling door Amsterdam, gegeven door een van onze gidsen (vanaf €20,-)
* Een uitnodiging voor een uitgebreide lunch met de redactie van de Culturele Agenda op ons kantoor in Amsterdam (vanaf €30,-)
* Een uitnodiging voor de Dag van de Cultuurcompagnon (vanaf €50,-)

Wat is de Dag van de Cultuurcompagnon? Wanneer dit weer mogelijk is organiseren wij een bijzonder evenement gevuld met culturele inspiratie, verdieping en verwennerij. De tijden en invulling hangt af van het animo. Verwacht een op maat gemaakte beleving in samenwerking met een van onze culturele partners! De locatie en datum is nader te bepalen, maar we richten ons op het najaar van 2020.

Vergeet niet jouw e-mailadres en naam achter te laten indien je voor een tegenprestatie in aanmerking wilt komen (dus niet als anonieme donateur) en geef in het Bericht vak aan voor welke optie jij kiest.

Draag jij bij aan het voortbestaan van de Culturele Agenda?

Alvast veel dank en sterkte,

Raymond, Nina en Saman
De Culturele AgendaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 1.750,00