Steun Buitengoed de Boomgaard na brand!

Steun Buitengoed de Boomgaard na brand! | Geld inzamelen
 
 

In de nacht van 9-10 juli is het -nét nieuwe- restaurant afgebrand op camping buitengoed de boomgaard in bunnik. Wat erg voor eigenaars michel en edy, de restaurant uitbater en betrokkenen.

Ze werken letterlijk 24/7 om deze camping op te zetten en mooi te maken. Nét nu het hoogseizoen begint, brandt het restaurant af. Een grote tegenslag!  Na de al spannende coronatijd, nu aan het begin van het hoogseizoen, een brand. Deze mensen verdienen een steuntje in de rug...Zo gastvrij, altijd vriendelijk, altijd hardwerkend.

Wij staan zelf dit jaar voor het eerst op deze camping, maar vinden dat zij hulp verdienen om dit snel weer te kunnen opbouwen! "Een pleister op de wond"

Doe je mee, omdat zij het verdienen?
Deel je je bijdrage? Zou fijn zijn!
De wereld is mooier als we elkaar helpen. Samen zijn we sterker!! 

Angela
18-07-2021

Lieve mensen, 

Vandaag hebben we het bedrag aangeboden aan team Buitengoed de Boomgaard. 

Edy en Michel reageerde zeer zeer dankbaar. Ze werden er emotioneel van. En vonden het zoooo lief en attent van jullie allemaal!!!!! Ze zullen het bedrag goed besteden.

Namens hen, namens het team: bedankt allemaal voor het medeleven, jullie hulp, betrokkenheid, jullie lieve woorden en natuurlijk de donaties. Geen woorden voor. 
Zie bij de foto's van deze actie, een foto van het ontvangst.

Ook namens ons, bedankt voor jullie hulp. Deze site (doneeractie.nl) stort de donatie pas de eerste vd maand (dus 1 augustus), dat is het beleid. Dit betekent dat de actie nog 1,5 week open blijft staan.bedankt allemaal voor het medeleven  Eind juli wordt de actie afgesloten. 

Hele fijne vakantie/ zomer allemaal! 

Liefs

Muriel & Angela


Angela
14-07-2021

Lieve mensen, 

Bedankt voor alle lieve woorden en de prachtige donaties.  Ongelofelijk en te gek. Tot gister zijn er nog prachtige woorden gedeeld en donaties gedaan! Wat fijn dat zo veel mensen ze dat steuntje in de rug gunt en zo begaan is met hen.  Net als wij. Ze hebben het zo verdiend. 

We zullen AANKOMEND WEEKEND de opbrengst hiervan aanbieden en  buitengoed de boomgaard verrassen met jullie lieve woorden en donaties!

Toevallig zagen we dat 'buitengoed de boomgaard' via instagram vanavond  iedereen al bedankte voor alle steun (los van deze actie).  Dus we dachten mooi moment om jullie ook even een update te sturen. En vinden het een mooi moment om het komend weekend aan te bieden. 

Groeten van ons 

Angela & Muriel


142 donaties
€ 4.035,00
Doel: € 10.000,00
40%

Deze actie is gesloten.