Steun Broca Videoproducties

Steun Broca Videoproducties | Geld inzamelen
 
 
Steun Broca Media Broca Video Producties.

Broca Media is een klein videobedrijf in de kop van Noord-Holland. Wij houden ons bezig met hoofdzakelijk human interest verhalen. 
 
Bijzondere mensen die iets betekenen voor een ander of de stad waar zij wonen. Daarnaast steunen wij zoveel als mogelijk klein ondernemers met hun video wensen, doormiddel van redelijk goedkope producties. 
 
Om de schoorsteen te laten roken moeten wij ontwikkelen en apparatuur vernieuwen. De apparatuur is al besteld en onderweg. Nieuwe camera’s zullen in de eerste maand van 2012 geleverd worden. 

Producties 

Tegelijkertijd gaan wij van start met een nieuw bedrijf, ‘Broca Videoproducties’. Binnen producties willen wij documentaires en de duurdere producties gaan draaien. 
 
Allemaal haalbaar tot corona kwam en onze omzet instortte. Aan stoppen denken wij niet, maar we kunnen wel een handje gebruiken.
 
Daarom help Broca Media & Videoproducties 2021 door en wij zijn u eeuwig dankbaar. 

Hij werd op de lagere school betiteld als leesblind. Een vak zou Cees nooit kunnen leren was het antwoord van de lagere schoolmeester. Als je niet kunt lezen, dan kan je ook niet leren, jammer maar niets aan te doen. 

Eerste boek 

Daar liet hij het niet bij zitten. Een lange weg met elke avond Nederlands oefenen en leren schrijven, was het gevolg. Ruim 50 jaar later gaf Cees zijn eerste boek uit, “Het komt op als…”. 
 
Een aantal jaren geleden Broca Media opgericht. En omdat iedereen dacht, “dat lukt je toch niet.” Pakte Cees de koe bij de spreekwoordelijke horens en bouwde een prachtige internet-nieuwssite.
 
In een later stadium werd er video bijgevoegd en Broca werd redelijke bekend. Het doel was en bleef mooie artikelen maken van hoge kwaliteit. 
 
Medio januari 2021 komt daar Broca Producties bij. Binnen producties moeten documentaires en de grotere video-bedrijfsproducties gemaakt gaan worden. Om dat te realiseren zijn nieuwe computers en camera’s nodig. 

Leesblind 

De leerraar van de lagere school deed zijn uiterste best om mij verder te helpen. Daar heb ikzelf veel voor moeten doen en laten. Doormiddel van deze actie zou mijn missie een stuk eenvoudiger zijn. U helpt mij niet alleen financieel, maar ook om die droom te verwezenlijken.
 
Als vast hartelijk bedankt voor het lezen van dit bericht.
 
Met hartelijke groeten,
 
Cees Baerts 

Link naar Broca Media.
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 14.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.