Steun Broca Media onafhankelijke journalisten

Steun Broca Media onafhankelijke journalisten | Geld inzamelen
 
 

Broca Media is een klein mediabedrijf in de kop van Noord-Holland. 


Om eerlijke verhalen en kritische artikelen te kunnen maken is veel geld nodig. Denk daarbij aan onderzoek en voorbereiding. 


Bedrijven of personen zijn niet altijd gediend van de bemoeienis van welke journalist dan ook, dus ook niet van die van mij.

 
Denigrerend wordt veelvuldig de term,” Luis in de pels”, gebruikt. 


Toch is dat volgens mij is dan nu juist waar het omgaat wil je tot kritische kwaliteitsartikelen komen. Een luis in de pels zijn.


Daarom klop ik bij u aan voor financiële steun. Zonder uw steun is het bijna onmogelijk.


Vele van u kennen mij als die lastige man die het voor een flink aantal personen heeft opgenomen tegen machtige bedrijven en zitende politici.  


Op de lagere school werd ik betiteld als leesblind. “Een vak zou Cees nooit kunnen leren”, was het antwoord van de lagere schoolmeester. Als je niet kunt lezen, dan kan je ook niet leren, jammer maar niets aan te doen. 


Eerste boek 


Daar liet ik het niet bij zitten. Een lange weg volgde en ruim 50 jaar later gaf ik zelfs mijn eerste boek uit, “Het komt op als…”. 
 
Een aantal jaren geleden werd Broca Media opgericht omdat ik de wens had onafhankelijk journalistieke artikelen uit te geven. En omdat iedereen dacht, “dat lukt je toch niet.” Pakte ik de koe bij de spreekwoordelijke horens en bouwde een prachtige internet-nieuwssite.
 
Leesblind 


De leeraar van de lagere school deed zijn uiterste best om mij verder te helpen. Daar heb ikzelf veel voor moeten doen en laten. Doormiddel van deze actie zou mijn missie een stuk eenvoudiger zijn. U helpt mij niet alleen financieel, maar ook om een droom te verwezenlijken.
 
Als vast hartelijk bedankt voor het lezen van dit bericht.
 
Met de hartelijke groeten,
 
Cees Baerts 


Link naar Broca Media, >>> klik hier
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 350,00
Doel: € 10.000,00
3% / 198 dagen te gaan