Steun Beverly haar droom

Steun Beverly haar droom | Geld inzamelen
 
 
Steun beverly haar droom

Beverly is een lieve spontane tiener die bruist van de energie. Helaas heeft ze 2jaar geleden kennis moeten maken met haar lot.

Na een zware val door een dak heeft ze moeten horen dat ze nooit meer zal kunnen stappen. Desondanks de dokters er geen goede hoop op hadden is ze blijven doorvechten en kan ze nu met behulp van krukken toch al een paar stappen zetten.opgeven staat niet in haar woordenboek.

Beverly is de trotse meter van mijn zoontje. Graag had ik haar grote droom laten uitkomen. Ook al behelpt ze zich ondanks haar verlamming heel goed,doch is ze vaak nog steeds afhankelijk van iemand.haar ongeluk gebeurde kort na de feestdagen....geen leuke herinnering dus.  

Daarom wil ik een oproep plaatsen om beverly te helpen en haar dit jaar een fantastiche kerstvakantie te bezorgen. Beverly is een grote dierenvriend en zou heel graag een hulp hond willen. Zo wordt ze minder afhankelijk en heeft ze een trouwe vriend die aan haar zijde staat.  

Zelf heb ik niet de mogelijkheden om dit te financieren,vandaar mijn oproep help Beverly haar droom waar te maken.een kleine donatie is al een stap dichter bij haar droom

www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3032302/2016/12/16/Opgeven-doe-ik-nooit.dhtml

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-tielt/-beverly-zal-misschien-toch-ooit-weer-kunnen-stappen-a2633495/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 260,00
Doel: € 25.000,00
1%

Deze actie is gesloten.