Steun Barok Vocaal, juist nu | Geld inzamelen
 
 

Steun Barok Vocaal, juist nu

Steun Barok Vocaal in Het Concertgebouw na twee geannuleerde concerten

De Matthäus Passion, het Stabat Mater van Pergolesi, de Hohe Messe... het zijn zomaar een aantal prachtige vocale barokwerken die ontroeren, zeker als ze uitgevoerd worden door bevlogen musici, zoals La Petite Bande (o.l.v. Sigiswald Kuijken), Amsterdam Baroque Orchestra (o.l.v. Ton Koopman), Collegium Vocale Gent (o.l.v. Philippe Herreweghe), Freiburger Baroque Orchester, Philippe Jaroussky en vele anderen.

Deze prachtige vocale werken in de serie Barok Vocaal in Het Concertgebouw worden al meer dan 20 jaar geprogrammeerd door Fred Luiten Concertorganisatie.  Bijna nergens in Europa is een dergelijke prachtige vocale barokserie te vinden, ook willen wij die komend seizoen weer programmeren, klik hier om de serie 2020-2021 te zien.

Echter, deze serie (en daarmee Fred Luiten Concertorganisatie) is in zwaar weer terecht gekomen, doordat twee van de drie concerten van dit jaar helaas geannuleerd moesten worden vanwege de coronapandemie: de Johannes Passion (16 maart) en de Matthäus Passion (2 april). De concerten kunnen helaas ook niet 'ingehaald' worden en overheidssteun is maar voor een klein bedrag mogelijk.

 Daarom vragen iets wat wij nog nooit hebben gedaan: een bijdrage om zo Barok Vocaal ook de komende 20 jaar mogelijk te maken. Wilt u ook uw familie, (concert)vrienden, collega's e.a. op de hoogte te brengen om Barok Vocaal te steunen. Ieder bedrag is welkom! 

Wij zullen alle donateurs vermelden in ons programmaboekje en indien u € 100,00 of meer doneert, ontvangt u een unieke cd van een live-concert in Het Concertgebouw uit ons muziekarchief.

Klikt u ook op onderstaande Youtube-link, dit is een video-registratie van Bach's Johannes Passion in Brugge van 13 maart jl. door Collegium Vocale Gent, o.l.v. Philippe Herreweghe. Zo zou het geklonken hebben in Het Concertgebouw op 16 maart jl...

Alle donateurs, groot en klein, alvast onze zeer hartelijke dank

Fred Luiten / Barok VocaalEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

184 donaties
€ 14.130,00
Doel: € 17.500,00
80%