Steun Astrid om haar gezondheid op orde te krijgen | Geld inzamelen
 
 

Steun Astrid om haar gezondheid op orde te krijgen

Steun gevraagd voor mijn genezing.

Beste Mensen, 

Graag stel ik mij even in het kort voor. Mijn naam is Astrid Vink en ik ben in de 50 jaar en wil graag mijn leven verder op orde krijgen met een behandeling die mij zal helpen om van mijn burn out te herstellen. Met liefde voerde ik het verpleegkundig vak uit,  en heb veel mensen begeleid op allerlei gebieden van jong tot oud, in hun ziekte proces.  Ik zou ook graag daarin weer willen werken.  

Ik wil mijn verbetering van mijn gezondheid (Burn-out ) optimaliseren door middel van neurofeeedback therapie om geheel mijn leven op orde krijgen. Dit is een vorm van alt. therapie voor allerlei klachten maar voor mijn burnout, die al mijn klachten fysiek en mentaal zullen laten verdwijnen zodat ik weer beter in mijn vel kom en mijn veerkracht voor het leven zal hervinden. Je ziet het niet van buiten maar als mens merkt in het van binnen, dat door deze klachten ik niet volledig mee kan doen in het dagelijkse leven.  Aangezien deze therapie onder een alternatieve geneeswijze valt wil graag ik wat steun vragen aan de mede mens. ik ben dan ook al heel blij met een streef bijdrage van een kleine €1500,00  zodat ik het trajct ook echt kan afmaken.  Ik betaal de behandelingen grotendeels zelf maar nu slink toch mijn eigen pot en wil daarom steun vragen voor het laatste traject. 

Sinds 2014 heb een vorm burnout gekregen en wil graag mijn weg naar genezing kunnen bekostigen daar ik zelf nu niet alles kan betalen vraag ik uw steun en bijdrage. 

Wat ik van u vraag: 

Alle kleine beetjes zullen helpen. En kunt u mij helpen met een donatie naar eigen inzicht, zodat ik het laatste traject van neurofeedback graag wil en kan afmaken wat ik natuurlijk zeer op zou prijs stellen.  Mijn dank is ook groot als u een kleine donatie kan missen voor een liefde vol warm medemens.

Mijn dank is  groot en uw steun ook.

Dank dank dank...Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.