Steun Astrid met een donatie!

Steun Astrid met een donatie! | Geld inzamelen
 
 

Beste Mensen, 

Graag stel ik mij even in het kort voor. Mijn naam is Astrid Vink en ik ben 58 jaar en wil graag mijn leven verder op orde krijgen met een neurofeedback behandeling door een eigen het systeem zelf aan aanschaffen wat me zou kunnen helpen om van mijn burn out en mentale klachten  af te komen. Ik wil graag weer een beter kwaliteit van leven hebben.
 Met liefde voerde ik het verpleegkundig vak uit, wat nu niet kan en heb veel mensen begeleid op allerlei gebieden van jong tot oud, in hun ziekte proces.  

Ik wil mijn verbetering van mijn mentale gezondheid (Burn-out ) optimaliseren door middel van neurofeeedback therapie om geheel mijn leven op orde krijgen. Dit is een vorm van therapie voor allerlei klachten maar voor mijn burnout, die al mijn klachten fysiek en mentaal zullen laten verdwijnen zodat ik weer beter in mijn vel kom en mijn veerkracht voor het leven zal hervinden. Je ziet het niet van buiten zien maar als persoon, mens merkt in het van binnen, dat door deze klachten ik niet volledig mee kan doen in het dagelijkse leven.  Aangezien deze therapie onder een alt. geneeswijze valt wil graag ik wat steun vragen aan de mede mens.
ik ben dan ook al heel blij met een streef bijdrage van een kleine € 8000 zodat ik het software /systeem zelf kan en wil aanschaffen en voormezelf kan doen en toepassen! 

Sinds 2018 heb een vorm burnout gekregen en wil graag mijn weg naar genezing kunnen bekostigen daar ik zelf nu niet alles kan betalen vraag ik uw steun en bijdrage. 

Wat ik van u vraag: 

Alle kleine beetjes zullen helpen. En kunt u mij helpen met een donatie naar eigen inzicht, zodat ik het mijn eigen tracject van neurofeedback met een eigen systeem software/ versterker graag wil en kan afmaken. Ik zou het zeer  op zou prijs stellen om dit mogelijk te maken.  
Mijn dank is ook groot als u een kleine/ grotere  donaties kan missen voor een liefde vol warm medemens.

Mijn dank is  groot en uw steun ook.

Dank dank dank...Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.