Steun Alissa in haar strijd tegen Lyme | Geld inzamelen
 
 

Steun Alissa in haar strijd tegen Lyme

Stamcelbehandeling in Duitsland kan haar helpen, maar daarbij heeft ze jouw steun nodig

Het begon allemaal 22 jaar geleden. Alissa werd tijdens een boswandeling gebeten door een teek. Die teek werd verwijderd met een tekentang. Alissa: "Mijn ouders hebben toen verder geen actie ondernomen, omdat er toen zo weinig bekend was over de ziekte van Lyme. Ik ben inmiddels al vijf jaar ernstig ziek en de laatste tijd gaat het steeds slechter met me.”

De eerste lichamelijke klachten kreeg Alissa in haar pubertijd. Veel onderzoeken liepen op niets uit, tot ze vijf jaar geleden ernstig ziek werd. “Toen vroeg een arts of ik weleens was gebeten door een teek. Het kwartje viel.” De ziekte van Lyme heeft haar immuunsysteem volledig verwoest en geen één behandeling slaat aan. Ze brengt de dagen nu op bed of op de bank door, verdraagt geen tot weinig licht en geluid en heeft ontzettend veel pijn. “Bezoek ontvangen wordt steeds moeilijker voor me, omdat ik al gauw te veel prikkels binnenkrijg.”

Kinderen krijgen, werken, reizen, een dagje uit. Dat zit er allemaal niet in, maar er is hoop: in Duitsland bestaat er een levensreddende behandeling tegen de ziekte van Lyme. Helaas wordt deze behandeling niet vergoed door de verzekering.

Stamcelbehandeling in Frankfurt
Zonder deze behandeling in Duitsland blijft Alissa voor de rest van haar leven ziek en kan het haar uiteindelijk zelfs fataal worden. Dit is de laatste kans op herstel. De stamcelbehandeling en drie weken verblijven in een kliniek in Frankfurt (Duitsland) kost €30.000,-.

Eerdere donaties zijn gestopt in alle behandelingen, die Alissa helaas niet hebben geholpen. We willen je daarom vragen dit bericht te delen met familie, vrienden en kennissen. We zijn ontzettend blij en dankbaar met elke euro.

Steun Alissa
Steun jij Alissa ook in haar strijd tegen de ziekte van Lyme? Elke kleine bijdrage helpt om haar weer te laten stralen.

Alvast heel erg bedankt namens familie, vriend en natuurlijk Alissa zelf.

Wil je liever rechtstreeks doneren dan kan dat op:
NL71RABO0370476212 ter name van A. Van Tienderen en onder vermelding van “Donatie” Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

131 donaties
€ 3.538,00
Doel: € 30.000,00
11%

Deze actie is gesloten.