Steun Albert Westerhof naar Deaflympics

Steun Albert Westerhof naar Deaflympics | Geld inzamelen
 
 

Deelname namens Nederland aan Deaflympics in Caxias do Sul, Brazilië 

 

Albert is een judoka met naam en zijn prestaties beslaat uit een tijdsbestek van 15 jaar. Altijd heeft hij zijn focus vol op zijn sport, Judo. Zijn doel is en blijft excelleren op de Deaflympics. Deaflympics, Olympische Spelen voor Doven en Slechthorenden is het hoogste sportplatform wat je als sporter met een auditieve beperking kan halen. 

 

 

Het wordt zijn 4e Deaflympische toernooi in zijn lange sportcarrière. Zijn palmares is ongekend lang, maar het belangrijkste zijn gouden medailles. Deaflympisch kampioen 2009, Wereldkampioen 2012 en 2016. Daarnaast pakte hij de bronzen medailles op de Deaflympics 2017, EK 2015 en WK 2021. Het wordt mogelijk het laatste kunstje van Albert op de aanstaande Deaflympics. Albert maakt zich op voor de categorie -60kg. De Deaflympics wordt gehouden van 1 tot 15 mei 2022.

 

Albert wil graag met deze actie de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond ondersteunen zodat hij en andere sporters zorgeloos naar de Deaflympics kunnen. In de Dovensport is op dit moment helaas niet voldoende geld beschikbaar voor de prestatiesporters, wat betekent dat Albert veel zelf moet financieren. 

 

Hiervoor heeft hij jullie hulp nodig, zonder hulp wordt het voor hem lastiger om daadwerkelijk deel te nemen.

 

Helpen jullie Albert naar de Deaflympics??

Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond
16-05-2022

Namens Albert Westerhof dank voor alle donaties56 donaties
€ 2.005,00
Doel: € 2.000,00
100%

Deze actie is gesloten.