Steun aan Ton | Geld inzamelen
 
 

Steun aan Ton

Ton ging ruim 2 jaar lang door een hel. Een op het oog licht probleem ontpoorde volledig

Hallo iedereen, dank u wel voor het lezen van dit bericht. Hopelijk heb ik het een beetje duidelijk beschreven.

 

Ruim 2 jaar geleden kwam Ton plotseling in het ziekenhuis te liggen. Hij had maag/darmproblemen en moest daarvoor worden geopereerd. Aanvankelijk leek het simpel op te lossen, maar door plotselinge complicaties kreeg hij last van zijn hart. Het was het begin van een zeer lange race tegen de klok.

 

Ton werd bijna 3 weken in coma gehouden, waarna wij een telefoontje kregen dat we met spoed naar het ziekenhuis moesten komen. We werden daar begeleid door een 'geestelijke' omdat de kans op overlijden 50% was. Er volgde een urenlange operatie. De wond van de eerder genoemde darmoperatie had een inwendige bloeding veroorzaakt. Volgens de doktoren was de wond open gescheurd. 

 

Na uren wachten kregen we gelukkig te horen dat hij de operatie had overleefd, maar helaas was het nog niet klaar. De ene na de andere tegenslag volgde, want er bleken verschillende organen aangetast te zijn. Dit ging zo 2 jaar lang door en dat was voor ons en vooral mijn moeder een verschrikkelijke periode. Zij kon daardoor niet of nauwelijks werken, omdat zij continue naar het ziekenhuis moest om Ton (mijn stiefvader) bij te staan. Echt heel zielig, want haar eerste man (mijn vader) is ook overleden!

 

Om het verhaal niet al te lang te maken: Het waren 2 horrorjaren. Inmiddels is Ton gelukkig thuis, maar hij zal er helaas nooit meer helemaal bovenop komen. Vooral zijn darm/maagstreek is gehoorlijk verminkt en hij is voor de rest van zijn leven 100% afgekeurd. Werken zit er dus niet meer in... Daarnaast is het zo dat hij nog altijd zeer onzeker is en de kans op overlijden blijft.

 

Ton kan inmiddels zelf lopen, praten, eten en drinken. Een hele vooruitgang! Maar een hele hoop dingen zal hij in ieder geval nooit meer kunnen doen. Ik zou hem en mijn moeder heel graag een steuntje in de rug willen bieden, maar ik kan het niet alleen... Zouden jullie mij willen helpen om Ton een mooi cadeau te geven? Ieder gebaar is welkom en ik ben daar heel dankbaar voor!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 15,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.