Sterilisatie van onze poes bibi

Sterilisatie van onze poes bibi | Geld inzamelen
 
 
Sterilisatie voor poes Bibi

Sinds 2 jaar ben ik alleenstaande moeder van 4 kinderen. Ik heb een vaste baan in de thuiszorg en werk me een slag in de rondte om mijn gezin te onderhouden. 
Wij hebben een hele lieve poes: Bibi. Ik had haar al voordat ik in deze financiele situatie kwam. Ze is ruim 2,5 jaar en is een hele lieve aanhankelijke vriendelijke poes die we voor geen goud willen missen.
Echter moet bibi dringend gesteriliseerd worden. 
Ze heeft dit jaar al een nestje gehad en ik heb gezorgd dat de kittens goed terecht kwamen. Maar ik wil voorkomen dat ze weer een nestje krijgt...de asiels zitten tenslotte vol genoeg. Ze is regelmatig krols en ik tracht haar binnen te houden maar door de vele in en uitloop bij ons thuis en een poes die vastberaden is te ontsnappen is dat heel moeilijk.
Ik heb allerlei wegen bewandeld om te trachten een vergoeding voor de sterilisatie te krijgen voor minima. Het lukt mij ondanks goede wil niet om zelf het bedrag op te hoesten. Elke keer als het lukt om wat opzij te leggen komt er wel weer een rekening (bijv eigen risico) of andere financiele tegenslag.
De goedkoopste dierenarts in mijn woonplaats vraagt 120 euro voor een sterilisatie. 
Ik kom helaas niet in aanmerking voor een korting of vergoeding omdat ik niet in de schuldsanering zit en ik geen uitkering heb. Echter moet ik wel rondkomen van een minimumloon en is het met 4 kinderen elke cent twee keer omdraaien. 
Nog meer werken dan ik nu al doe is niet haalbaar. Kort uitgelegd: Mijn jongste kind heeft een meervoudige beperking en heeft veel extra zorg nodig. Dit is vaak al bijna niet te doen. Ik zit momenteel zelfs tijdelijk in de ziektewet met een burnout. 
Elke cent die gedoneerd wordt zal met de hand op mijn hart gebruikt worden om bibi te laten steriliseren. Wij zijn allemaal stapelgek op bibi en willen haar voor geen goud missen. Ik ben jullie bij voorbaat al ontzettend dankbaar voor wat jullie willen doneren. Elke euro is er 1!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 125,00
8%

Deze actie is gesloten.