Sterilisatie onder dwang ongedaanmalen | Geld inzamelen
 
 

Sterilisatie onder dwang ongedaanmalen

Iedereen verdient het om een kindje te krijgen!

Hallo,

 

Wij zijn leon en kim. 

Ik(kim) heb een turbelente verleden gehad met jarenlange sexueel misbruik(door vader). Hele giftige familie geleeft. Op mn 18e ben ik uit huis gegaan naar een gezamenlijke huis. Na een poosje kregen we brand in huis en ben ik gebroken, ingestoort. Kreeg niet de juiste hulp en omdat ik het zo zwaar had ben ik in therapie gegaan. (Mn vader en oma, waar ik jaren bij heb gewoond heb ik afstand van genomen) 

5 jaar lang therapie... op het terein waar ik woonde voor de therapie heb ik mijn huidige man leren kennen. De aller liefste eerpijkste en zachtste man. Nu eindelijk mijn geluk  liefde en vooral mn rust gevonden.

Toen ik mijn man 4 jaar geleden leerde kennen was mijn stiefoma nog in beeld. Mijn stiefoma wilde altijd mij in haar macht houden. Toen ik mijn man leerde kennen was ze hier tegen (ook was ik nog niet zo weerbaar als nu.) Toen mijn stiefoma zag dat het serieus was met mn man, heeft ze me psygisch gemanipuleerd. Ik zou geen goede moeder zijn vanwegen mijn verleden.(misbruik) en dat als ik zwanger zou worden ze zou zorgen dat ik mn kind kwijt zou raken. Ik ben toen gezwicht en heb mezelf laten steriliseren(ik weet het.heel naief en mischien zelfs dom).

Nu ben ik 4 jaar verder en heb ik afstand genomen van mn gehele familie. Ben nu mijn leven aan het leven met mn man en mn dieren. Maar nu valt er toch een leegte. We willen een kindje. Helaas wprdt dit niet of nauwelijks vergoed. Of hebben ze voorwaarde waar ik niet aan kan voldoen. 

Nu kan de sterilisatie ongedaan gemaalt worden. Slagings kans is erg hoog(tot 80 %)Alleen dit kost me minimaal €4.500. Dit is erg veel geld.

Ik vind geld vragen vreselijk maar ik hoop toch dat er mensem zijn die me willen helpen en steunen.

Draagt u een steentje bij aan ons gezinnetje?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.