Sterilisatie hond Yuki | Geld inzamelen
 
 

Sterilisatie hond Yuki

Sterilisatie jaarlijkse inenting hondje Yuki in Amstelveen

Op 3 september 2018 wordt mijn dwergkees Yuki, het liefste hondje van de wereld, gesteriliseerd bij haar eigen dierenarts 'het Beestenkasteel' te Amstelveen. Ook krijgt ze gelijk haar 1 jarige inenting. Dit kost bij elkaar 450 euro maar dat kan ik niet betalen.

Omdat in Amsterdam wel sterilisaties (deels)worden vergoed via de gemeente, had ik mijn hoop daar ook op gevestigd in Amstelveen. Zo doende heb ik een bijzondere bijstand aangevraagd (een toeslag) voor deze sterilisatie. Helaas heb ik onlangs een  brief gekregen waarin deze aanvraag geheel word afgewezen, ik krijg dus geen bijdrage voor de sterilisatie van mijn Yuki. De reden hiervoor is dat de wet dit niet ziet als een nodige uitgave.

Ik heb autisme en Yuki is extreem belangrijk voor mij op het gebied van dieren therapie. Zij heeft mij nu al zo ontzettend veel gegeven, ik ben over mijn angst en paniek stoornissen heen gekomen door haar. Zij is de reden dat ik elke dag opsta en structuur en doel heb in mijn leven. Ook heeft ze me een enorm sociaal netwerk gegeven in de buurt waardoor ik onder de mensen blijf.

Ik hoop dat u mij kunt helpen haar sterilisatie te laten gebeuren. Ik ben u nu al ontzettend dankbaar voor elke bijdrage. Alle beetjes helpen! Bedankt voor uw vrijgevigheid.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 450,00
2%

Deze actie is gesloten.