Studio opnamen Samantha en Martine

Studio opnamen Samantha en Martine | Geld inzamelen
 
 

Lieve toekomstige luisteraar,

Is er iets wat we op dit moment met zijn allen meer nodig hebben dan verbinding, liefde en ontspanning? Precies dát brengen wij met onze muziek. Bezielde klanken en intieme liedjes die recht in het hart raken.

Live, in contact met mensen ervaren we keer op keer wat onze muziek brengt op dieper niveau. Dáarom willen we nu dolgraag onze muziek delen met íedereen. Beschikbaar voor de hele wereld. En hierbij vragen we om jouw hulp.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Martine van Wensveen en Samantha Nice van Stem & Klankwerk. Een paar jaar geleden besloten wij onze muzikale werelden samen te brengen. Een gouden zet. Er ontstaat een liefdevolle en verbindende energie zodra wij samen komen en muziek maken. En weet je: wij worden hier zó intens gelukkig van om dit te mogen doen. 

Regelmatig wordt ons gevraagd of onze muziek ook online te beluisteren is. De behoefte om ook thuis te ontspannen bij onze muziek is blijkbaar groot. Zo groeide het verlangen om met elkaar de studio in te gaan om onze muziek op te nemen. Professionele, kwalitatief hoogstaande opnamen van onze muziek en hiermee zoveel mogelijk mensen bereiken. 

Om deze professionele opnamen mogelijk te maken zijn wij geheel afhankelijk van donaties en sponsorgeld. Help je mee? Elke bijdrage is welkom, groot en klein. Met jouw hulp maken wij onze muziek gratis beschikbaar voor de hele wereld. 

Dank je wel alvast voor je steun en bijdrage. We kunnen niet wachten om de studio in te gaan!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

79 donaties
€ 3.116,00
Doel: € 4.000,00
77%

Deze actie is gesloten.