Stelvio for Life Personalized Cancer Treatment | Geld inzamelen
 
 

Stelvio for Life Personalized Cancer Treatment

Stelvio for Life is een uniek evenement met als doel geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Wij geloven in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, zamelen wij geld in voor geïndividualiseerd kankeronderzoek. Vanuit onze passie voor sport doen wij dit door het organiseren van het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life.

Uniek evenement
Stelvio for Life vindt jaarlijks op de zaterdag in de laatste week van augustus of eerste week van september plaats. Het is een uniek, kleinschalig en exclusief evenement waarvoor de pas elke zomer één dag gemotoriseerd verkeersvrij wordt gemaakt

Indrukwekkende berg
Officieel heet de pas de ‘Passo dello Stelvio’, een pas die behoort tot één van de mooiste bergwegen ter wereld en één van de hoogste bergen van Europa! Tijdens Stelvio for Life beklimmen wij de berg vanaf de zuidzijde vanuit Bormio, een pittoresk plaatsje met een middeleeuws karakter. De klim vanuit Bormio is 21,1 km lang, overbrugt 1.533 hoogtemeters en finisht na 40 haarspeldbochten op 2.758 m hoogte. Spectaculair dus!


Deelnemers zamelen per hoogtemeter minimaal €1,- sponsorgeld in. Dat betekent dat iedere deelnemer in totaal € 1533,- inzamelt voor het goede doel. De opbrengst van jouw sponsorgeld komt 100% ten goede aan Barcode for Life. Deze stichting werft fondsen exclusief voor het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Dit onderzoekscentrum heeft de missie om voor patiënten met kanker de meest effectieve en minst schadelijke behandeling van kanker te creëren. Meer lezen over Barcode for Life en het CPCT.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.