Startup Container Shipping Company | Geld inzamelen
 
 

Startup Container Shipping Company

Samen met een compagnon ga ik een nieuwe onderneming starten in de zeevracht branche.

Na jaren ervaring in de transport sector zijn wij opnieuw bezig een onderneming op te zetten in de zeevracht branche. Hiervoor zijn op zoek naar financiele middelen om binnen korte tijd 4 branch kantoren op te zetten in 4 plaatsen in Europa waar zich de 4 grootste havens van Europa bevinden.

  • Rotterdam
  • Antwerpen
  • Hamburg
  • Le Havre

De donatie's zullen gebruikt worden voor het openen en structureren van nieuwe branch kantoren en het activeren van marketing kanalen alsmede het opzetten van de verkoop gedeeltes. Goed besteed dus.

Ik wil iedereen vragen om donatie's te doen klein of groot zodat we weer mensen kunnen helpen met het verschepen van hun containers. Wilt u helpen dan zijn wij u eeuwig dankbaar. U helpt ook uzelf omdat internationale goederen verscheping onze manier van leven ondersteunt.

Banken en instellingen geven vandaag de dag bijna geen leningen meer aan ondernemers omdat ze de risico's te groot vinden. Voor een auto of boot willen ze wel geld lenen. Zo krom als het maar kan maargoed. Door deze strakke handelswijze van banken is het tegenwoordig dus moeilijk om aan geld te komen.

Als tegenprestatie bieden wij hetvolgende:

  • Donateurs die boven de 100 euro doneren mogen 1 X een container tegen onze inkoopprijs verzenden. Hou er rekening mee dat er ook een bepaalde handling zal worden gerekend vanwege personeelskosten etc.
  • Donateurs die boven de 1000 euro doneren mogen 25 containers tegen onze inkoopprijs verzenden. Hou er rekening mee dat er ook een bepaalde handling zal worden gerekend vanwege personeelskosten etc.

LETOP: Om aanspraak te maken op deze tegenprestatie moet u uw naam en emailadres vermelden anders verliest u dit recht omdat wij het anders niet kunnen controleren.

Wij hopen dat de donateurs maar ook de niet donateurs onze doneeractie willen liken en delen zodat u ondanks dat u misschien niet doneert ons toch helpt ons doel te bereiken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 250.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.