Startkosten Stichting

Startkosten Stichting | Geld inzamelen
 
 

Actiegroep Wachtlijstje zet zich intussen al 1,5 jaar in om een tegengeluid te geven aan de toenemende cijfers mbt de nog altijd aanwezige woningnood!

Wat Wachtlijstje doet is ondersteuning bieden bij kwesties die te maken hebben met Woningnood, Leegstand, Dakloosheid en (Anti-)Kraak ea alternatieve woonvormen.

Deze ondersteuning kan uit vanalles bestaan, van het organiseren van locale of landelijke demonstraties tot het uitdelen van voedselpakketten en van het bemiddelen tussen eigenaar en kraker tot het simpel delen van kennis of netwerk.

ALLE ONDERSTEUNING DIE WIJ BIEDEN IS IN DE BASIS GRATIS!!!

Helaas kost tegenwoordig alles geld, reiskosten, website onderhoud, aanvragen van documenten, materialen voor acties...

Dit word altijd eerst betaald uit de pot van Wachtlijstje waar donaties in worden verzameld en resterende kosten worden betaald uit onze eigen portomonee. Door de enorme groei van Wachtlijstje in de afgelopen 1,5 jaar worden deze kosten steeds moeilijker te dragen en raakt de pot (en onze portemonee) leeg...

Daarom dat we van Actiegroep Wachtlijstje een stichting willen maken. Op deze manier kunnen omkosten gedekt worden door oa subsidies vanuit de stichting en kunnen wij onze ondersteuning blijven bieden, ook in de toekomst, GRATIS!

Het opzetten van een stichting is helaas niet gratis... de kosten hiervoor bedragen tussen de €451,30 en €1051,30 bestaande uit notariskosten en de inschrijving in het handelsregister (kvk)

Hiervoor vragen wij jullie hulp!

Doneer en zorg dat Actiegroep Wachtlijstje zijn ondersteuning kan blijven geven aan iedereen die dit nodig heeft!

Voor meer info: www.wachtlijstje.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.052,00
0%