Startkapitaal eigen Kinderdagverblijf

Startkapitaal eigen Kinderdagverblijf | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal,

Ik doe dit op eigen initiatief om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen voor een eigen Kinderdagverblijf voor mijn vrouw. Zij weet hier niks van en dit is bedoeld als kado voor haar. .

Mijn vrouw heet Paula en is 33 jaar. Samen met onze 3 kinderen wonen wij in een leuk en gezellig dorp. Paula paste al van jongs af aan op kinderen van familie en gezinnen. Eenmaal van school af is ze als gastouder gaan werken. Eerst bij mensen aan huis maar sinds wij onze eerste zoon hebben gekregen is zij van uit eigen huis gaan werken. Dagelijks zit ze vol en geniet ze volop van alle kinderen. Maar de aanvragen voor nieuwe kinderen die bij haar in de opvang willen komen blijven komen en moet ze keer op keer 'nee' verkopen. Dit vind ze niet fijn om te zeggen maar zo zijn de regels van het gastouderschap nu eenmaal. Haar grootste wens voor dit moment is om haar eigen Kinderdagverblijf te beginnen en zo meer kinderen te mogen verwelkomen en te groeien in haar werk. Hier zal ze erg gelukkig van worden en ook veel ouders hier in de omgeving. 

Uiteraard is dit een lastige tijd om zulke dingen te beginnen en te ondernemen en de banken zijn erg voorzichtig. Vandaar deze crowdfunding. Meer onder het motto: leef je droom achterna!

Ik ga dit niet delen of promoten via het sociale media kanalen omdat zij er niks van weet en het als verrassing bekend wil maken aan haar. 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.