Starten van mijn eerste eigen onderneming | Geld inzamelen
 
 

Starten van mijn eerste eigen onderneming

Help mij bij het opstarten van mijn eigen onderneming!

Hoi allemaal,

Ik ben een achttienjarige meisje die momenteel studeert aan de hogeschool van Amsterdam. Ik doe een opleiding waarbij ik leer mensen te helpen binnen bedrijven en ook op privé gebied, dit doe ik omdat ik het zelf leuk vind om mensen te kunnen helpen en te luisteren naar hun problemen. Deze opleiding kost veel tijd en daarom red ik het niet om naast mijn studie nog een bijbaan te hebben waar ik genoeg mee kan verdienen. Ik heb al jaren lang een passie, een passie die ik graag wil delen met andere en dat is 'fashion'. Ik zou zo graag een eigen webshop openen in de vorm van een fashioninfluencer met een korte blog om mensen te kunnen inspireren op het gebied van mode.

Het opstartte van deze webshop zou voor mij twee dromen laten uitkomen, eindelijk iets doen met mijn passie EN eindelijk de geschikte "bijbaan" hebben waarbij ik kan blijven studeren en toch wat kan bijverdienen naast mijn studieuren. Omdat ik weet dat er zoveel goede mensen op de wereld zijn probeer ik het binnen halen van het geld om mijn webshop op te starten via 'crowdfunding'.

Als mijn idee u aanspreekt of als u gewoon een helpende hand wilt zijn voor iemand, doneert u alstublieft zodat ik mijn doel kan behalen! Elk klein beetje zal mij helpen, want blijven sparen als student is echt een hele moeilijke opgave!

Alvast bedankt voor uw hulp en bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.100,00
0%