Start van ons eigen kledingmerk | Geld inzamelen
 
 

Start van ons eigen kledingmerk

Doe waar je zin in hebt, wij doen dat ook

Lax is een nieuw kledingmerk opgericht door twee jongvolwassen met een ambitieuze toekomst en een vleugje humor. De een gek op mode en de ander in bezit van een uniek stijlgevoel. Een beetje zelfspot wordt wel gewaardeerd. Hierop kwamen wij op het idee een bedrijf te starten genaamd Laks. Hier een paar synoniemen voor laks; gemakzuchtig, nonchalant, zorgeloos en lui. Ironisch genoeg kunnen veel mensen zich hierin vinden. Om de naam een wat apartere uitstraling te geven hebben we van de ks een x gemaakt.Het logo bevat ook een vleugje zelfspot doormiddel van het “loser” handgebaar.

Lax wil met haar concept mensen een frissere blik op de samenleving geven. Waarom moet het altijd allemaal zo eentonig zijn? Veel mensen vergeten om van de tijd die ze hebben te genieten. Dit is dood zonde. Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen op automatische piloot leeft. Ze proberen iedere dag al de taken uit hun agenda zo grondig mogelijk uit te voeren, voordat ze het weten maken ze zich klaar voor bed en is de dag over. Zij kijken terug op een dag vol verplichtingen en kunnen niet wachten tot het weekend. Lax wil mensen wakker schudden. Vul je dagen in hoe jij ze graag wil zien en niet hoe ze er zogenaamd uit horen te zien. Probeer je leven eens als een tijdlijn te zien, bestudeer hem goed en je komt erachter dat je alleen tijd kan verliezen. We kunnen geen tijd kopen, we kunnen niet voorspellen hoeveel tijd we nog hebben. Het enige wat we kunnen doen is er optimaal van genieten. Dus stop met die verplichte onzin en probeer eens je dromen na te jagen. 


Lax wil mensen inspireren en aansporen om datgene te doen waar ze echt gelukkig van worden (ook al betekend dat af en toe een dagje languit op de bank). En van de route ernaartoe te genieten met ja, een vleugje humor.

We kunnen niet wachten om ons bedrijfje te realiseren. We zijn goed op weg maar missen nog een paar centjes voor het productieproces. Met iedere donatie zijn we weer een stapje dichterbij.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.