Jongeren van Huizen Start up

Jongeren van Huizen Start up | Geld inzamelen
 
 

De eerste €180,- is binnen! 

Heel erg bedankt namens alle Jongeren van Huizen die door jullie extra ondersteuning een start hebben kunnen maken. 

We merken dat onze jongeren hun nieuwe (extra) thuis meer dan omarmen, dat doet heel Huizen. Zo staan scholen open voor gesprekken, raadsleden open voor onze nieuwe frisse plannen, lokale ondernemers bieden hun aanbod gratis, inwoners die limonade flessen brengen... Huizen staat open voor verandering voor onze Jongeren. 

Wat we tot nu toe mede door jullie ondersteuning hebben kunnen doen:

X Kleine aanschaffingen eerste activiteiten / Locatie Haven 5

Ook hebben we vanuit onze eigen krachten en partners Huizen's Got Talent en een gave Halloween Party kunnen neerzetten. 

Hoewel we hier zelf veel voor inzetten, kunnen we de extra hulp zeker gebruiken om de start up van onze opkomende stichting op te richten en ons het komende seizoen dat we op zoek gaan naar subsidies en een grote locatie voor een jongeren centrum zeker gebruiken. Daarom doen we nogmaals oproep voor deze ondersteuning. 

Het bedrag zullen we gebruiken om:

- Jongeren van Huizen een stichting maken

- Kosten maandelijks Locatie Haven 5 tot eind september 2022 te dekken

- Huur sporthallen tot eind september 2022 te dekken

- Materiaal workshops / clinics te kunnen realiseren

- Het inhuren van deskundigen en specialisten workshops / clinics

- Drankjes en hapjes tot eind september 2022

- Marketing materiaal 

Nog even nieuwsgierig over wie wij zijn en wat onze missie is?

OVER JONGEREN VAN HUIZEN


Het doel van ‘Jongeren van Huizen’ is om Huizen een nog veiligere en gezelligere plek maken voor de Jongeren. Een dorp waar we jongeren een stem geven, een podium geven voor talentontwikkeling en een centrum opzetten waar ze thuis kunnen komen, zich kunnen ontwikkelen en hun ei kwijt kunnen.


Onze missie is dat de Jongeren in Huizen ook voorop komen staan naast alle andere doelgroepen in het dorp. Dat ze net zoveel kans, inspraak en plezier hebben als iedereen. Het welzijn van de Jongeren van Huizen staat voor ons voorop!


De Jongeren in Huizen reiken teveel uit naar negatieve output en krijgen te weinig positieve input. Alles wat voor de jongeren gedaan is wordt ongedaan gemaakt, omdat de omgeving het ervaart als ‘overlast’. Het probleem is dat de Jongeren hierdoor geen leuke en veilige plekken hebben om zich te ontwikkelen en plezier te maken – iets dat ze, net als iedereen in Huizen, nodig hebben. Juist dan gaan ze opzoek naar middelen, hangplekken in woonwijken etc.


Samen met een groep jongeren van diverse achtergronden en leeftijden ondersteund door een groep (jong)volwassenen die directe binding met Huizen hebben, gaan we hiermee aan de slag. Ook willen wij ervaringsdeskundigen en specialisten inschakelen om de Jongeren interessante kennissessies en workshops aan te kunnen bieden. Hiermee hopen wij positieve kennis door te geven en maken wij het mogelijk voor alle jongeren om wat te leren. 


Wij zijn vanaf oktober 2021 gestart met onze activiteiten. Ons doel is om van dit initiatief een blijvende plek voor de Jongeren in Huizen te maken, zodat het welzijn van de Jongeren zich positief zal blijven voortzetten.

Ook kunnen jullie terecht op onze website en Instagram om te zien wat we tot nu toe allemaal hebben gedaan:

Website: https://jongerenvanhuizen.wordpress.com

Instagram: https://www.instagram.com/jongerenvanhuizen/

Alvast heel erg bedankt! <3

Team JVH

Foto gemaakt door Bob AwickEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 185,00
Doel: € 10.000,00
1% / 125 dagen te gaan