Start Kinderopvang

Start Kinderopvang | Geld inzamelen
 
 

Hallo lieve mensen, ik ben Yasmin en ben 33 jaar. Ik ben een alleenstaande moeder met 2 prachtkindjes onder de 3 jaar. Ik wilde weer aan het werk, maar voor de werkende (alleenstaande) moeder blijkt het lastiger.

Vaak wordt je onder vergrootglas gelegd, omdat je (kleine) kinderen hebt. Ik heb daar wel begrip voor.. als bedrijf wil je de juiste mensen hebben en kinderen hebben schets een beeld dat je niet volledig voor je werk kunt gaan. 

Toch heb ik deze kans wel gekregen. Naast moeder ben ik een ontzettend slimme vrouw met een mooi opgebouwd CV. Ik ben representatief en een echte werkpaard. En als ik de kinderopvang goed geregeld heb.. wat is dan het probleem? 

Daar zat dus het probleem voor mij. De kinderdagverblijven zitten hartstikke vol, je komt voor bepaalde dagen op wachtlijsten. En ik heb niet 1 kind die geplaatst moet worden maar 2! Ik denk dat veel moeders en ook wel vaders dit herkennen.

Ik heb geen familie of kennissen die kunnen oppassen en heb nu voor 2 dagen opvang kunnen regelen. Het is gewoonweg niet genoeg om te kunnen starten!

Die 2 dagen kinderopvang bij verschillende locaties zou ik toch ook anders zien. Er zit veel verschil en zaken kunnen beter. Het is voor ouders zo belangrijk dat ze met een gerust hart hun kind kunnen achterlaten. Ik moet zeggen dat ik dat gevoel niet altijd heb. Het is meer noodzaak.

Ik loop hier al een tijdje tegenaan en toen is het idee geboren.

Ik wil een eigen kinderopvang starten! Ik heb al een plan en heb ook 2 locaties op het oog. Ik wil het zodanig organiseren dat de ouders het niet uit noodzaak doen maar omdat het ook het beste is voor het kind. Er zijn zoveel mogelijkheden om de betrokkenheid voor ouders te verbeteren. Ook de zorg en tijd die de kindjes nodig hebben moet beter.

Uiteindelijk is het doel ook groter maar ik zal hiermee moeten beginnen. Dit gaat een succes worden en het grotere doel is uiteindelijk om locaties te starten bij het grote bedrijfsleven. Hoe leuk is het om samen met je kind naar werk te gaan? Je kindje in de buurt te hebben terwijl je ook weer aan het werk kan. Werkende mama's en papa's kan hierdoor juist aangemoedigd worden!

Het bedrag wat ik vraag via deze doneeractie is vooral voor de inventaris en speeltoestellen. Elke euro telt! En hoe meer hoe beter ❤

Ik sluit het bericht af met een verzoek. Vandaag de dag zie ik zoveel lelijke reacties op internet en ik verwacht reacties over wat ik allemaal wel had kunnen doen of hoe ik het beter zou kunnen doen. Ik wil deze mensen hier alvast voor bedanken. Ik kan niet alles hier schrijven maar heb met vallen en opstaan al veel geprobeerd. Het gaat uiteindelijk om de start van een kinderopvang en ik heb geprobeerd de weg ernaartoe en het idee te beschrijven! 

Heel veel liefs❤

Mama Yasmin

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 60.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.