Start eigen zaak

Start eigen zaak | Geld inzamelen
 
 
Kan ik eindelijk een eigen zaak beginnen?

Je bent vast op zoek naar een goede reden waarom jij geld zou doneren. Geef me de kans om het uit te leggen, het enige wat ik van je vraag is jouw oprechte aandacht ook al besluit je achteraf dat je toch niet wilt doneren. Het is al een opluchting als ik mijn hart kan luchten.

Wie ben ik? Een 25-jarig doof meisje dat telkens nergens wordt aangenomen terwijl ik heel graag hard wil werken voor mijn geld. Waarom kunnen mensen mij geen kans geven zodat ze zien dat ik het echt wil? Het is een zware beproeving waar ik de rest van mijn leven mee moet omgaan, ik ben diegene die geen gelijke kansen aangeboden krijgt. Ik ben ook diegene die hier elke dag tegenaan loopt. Toch reageren mensen op mij alsof zij diegene zijn met een beperking. Dat een werkgever het al te zwaar vindt om alleen maar een gebarentolk te vergoeden bij belangrijke vergaderingen, wat zegt dit dan over de mensheid? Tientallen werkgevers die aangeven dat ze liever gaan voor een horende werknemer. Niet helemaal onbegrijpelijk, wel heel erg oneerlijk.

Een uitkering krijg ik niet omdat het UWV dit niet ernstig genoeg vindt. "Je Nederlands is prima en je hebt ook op een normale (ipv speciaal onderwijs) basisschool gezeten dus dan kun je meer dan je denkt." 

Ja goh, het zou helpen als ik dit ook mag laten zien..

Ik ben hier helemaal klaar mee en wil ontzettend graag een kinderopvang starten voor dove kinderen zodat ik mijn eigen geld kan verdienen en niet meer van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Gun me asjeblieft deze kans.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.