Stand with Kayla | Geld inzamelen
 
 

Stand with Kayla

Inzamel actie voor Celebral hypoxia behandeling in India

Beste mensen,

Ik ben een tante van 3 jarige kleine Kayla uit Oeganda. Ik woon zelf in Nederland en grijp de kans om wat geld voor de behandeling van Kayla te verzamelen. Vorige maand was kleine Kayla met 2 andere vriendinnen aan het spelen en gingen zichzelf per ongeluk in een auto sluiten. Waanner de kinderen gevondenwaren de andere twee te reden maar voor kleine Kayla was het bijna te laat. Ze heeft 4 dagen in een coma gelegen. Op dit moment kan ze niet meer zelfstandig eten, lopen,spelen, praten of zien. 

Per weken geleden was ze gediagnotiseerd met celebral hypoxia. Een aandoening op de hersenen omdat ze lang lag met te weinig of zonder zuurstof. Haar hersenen hebben daarvoor beschadiging opgelopen.  In Oeganda hebben ze de mogelijkheid niet om haar te behandelen en moet dus naar India. De ouders van Kyala hebben 52,000 euro nodig voor alle kosten rondom deze behandeling. Op haar verjaardag hebben ze 15,000 euro kunnen verzameld en moeten nog 37,000 euro. Voor Oeganda is dit een hoop bedrag en ik ben bang dat ze niet alle geld gaan verzamelen. Waardoor kleine Kayla de kans op een weer normale leven niet krijgt.

Graag vraag ik jullie zo vriendelijk om een bijdragen te leveren aan de behandeling van kleine Kayla, zodat ze haar stem, spelen, lopen, eten, zien; haar kinderlijk, haar leven terug kan krijgen. 

Please, Stand with KaylaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.