Stamcelbehandeling na borstkanker | Geld inzamelen
 
 

Stamcelbehandeling na borstkanker


Wat doet Stichting Supervrouw?

Stichting Supervrouw staat in het teken van het helpen van vrouwen met borstkanker. Dit initiatief neemt jou mee in het proces wat met vallen en opstaan gaat. We zijn voor iedereen toegankelijk, want je hoeft niet perse ziek te zijn om je te laten inspireren door dit verhaal. Je kunt er terecht voor tips van ervaringsdeskundigen en inspirerende verhalen van lotgenoten. De missie van Stichting Supervrouw is kennis uit dragen over de gevolgen van het behandeltraject en hoe je meer de regie kunt nemen in het overwinnen van restklachten. Naast kennis delen willen we deze doelgroep actief helpen door advies en financiële steun. Stichting Supervrouw staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Concrete doelen

🍀 Vrouwen met borstkanker een verwenbehandeling geven

🍀 Vrouwen met borstkanker begeleiden bij een stamceltraject

🍀 Bekendheid geven aan stamcelbehandeling

🍀 Delen van tips, adviezen en informatie op gebied van borstkanker

🍀 Tegemoetkoming geven in niet vergoedde kosten tijdens de diagnose borstkanker

 

Specifiek doel van deze actie

Mieke, Hester, Yvonne en Caroline zijn vrouwen die zich allemaal gemeld hebben met restklachten na borstkanker. Zij hebben een tegemoetkoming nodig voor stamcelbehandeling en doen een beroep op Stichting Supervrouw. Hoe fijn zou het zijn als we voor deze vrouwen een deel van deze kosten zouden kunnen vergoeden? Als ons doel bereikt wordt, kunnen deze vrouwen hun klachten verminderen en hun oude leven weer oppakken!

 

Stamceltherapie bij Sheila

Sheila onderging in 2020 stamceltherapie en veel klachten waar zij mee achterbleef na het behandeltraject voor borstkanker verdwenen door deze behandeling. Ze liep nadien een halve marathon, iets wat ondenkbaar was voor de therapie. Haar dochter zei regelmatig; 'mama ik wou dat je weer zo was als voordat je ziek werd'.

Toen Sheila klaar was met chemo bestraling en de operatie kwam er een enorme klap. De tumoren waren weg maar fysiek was ze uitgeput. Moeder van twee kinderen, een eigen zaak, hoe moest het verder? Uiteindelijk las zij over het effect die stamcellen op je lichaam hebben, dit was haar hoop in bange dagen. Na veel research en overleg met artsen besloot ze de stamcelbehandeling te volgen. Het duurde een week en ze ontving 400 miljoen stamcellen. De weken die volgden werd al snel duidelijk dat ze veel progressie boekte. Ze kon het sporten weer oppakken, bestralingspijn werd minder, neuropathie werd minder en na 3 maanden liep ze een halve marathon. Stamcellen hebben een zeer bijzondere werking in het lichaam en zijn in staat, in Jip en Janneke taal, om een soort reparatiewerk te verrichten. Bekijk hieronder de video over de stamceltherapie die Sheila onderging.

🍀 We hebben jouw hulp hard nodig om onze doelen te verwezenlijken. Help jij onze Stichting door een donatie te doen zodat wij deze vrouwen kunnen helpen? 🍀

👉 Wil je lezen wat we allemaal doen? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.supervrouw.nl/ 

 

Dankbaar

Met alle donaties zijn we blij! Wij, vrijwilligers van Stichting Supervrouw, zetten ons belangeloos in om deze doelgroep te helpen de kwaliteit van leven weer terug te vinden. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor je donatie. Wil je nog iets doen? Laat een comment achter of deel dan onze doneeractie zodat het zoveel mogelijk mensen bereikt.

 

Sheila Van Den Meeren
19-08-2021

Update: We streven ernaar om eind 2021 een vrouw die stamceltherapie nodig heeft, in verband met restklachten na borstkanker, die deze behandeling niet kan betalen, deze behandeling te geven. Daarvoor zetten we continu acties op touw. In juni liepen we met ons team de vestigingloop van Den Bosch en haalden daarmee donaties binnen. We zijn binnen Gemeente Waalwijk gaan collecteren. Stichting Supervrouw heeft eigen producten die verkocht worden om daarmee geld in te zamelen en we hebben deze crowfunding openstaan om donaties te ontvangen. We hebben nog niet al het geld opgehaald wat nodig is voor de stamcelbehandeling. Er kan nog steeds via deze actie gedoneerd worden 🍀.


Sheila Van Den Meeren
02-03-2021

Update: Sheila is nog bezig met PRP (stamceltherapie) behandeling in Nederland. Bekijk via bijgaande video hoe deze behandeling gaat: PRP behandeling 

Laat een reactie achter

118 donaties
€ 1.633,00
Doel: € 30.000,00
5%