Stamcel transplantatie MS

Stamcel transplantatie MS | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Ik zal me eerst even voorstellen ik ben mark Donker ben 39 jaar ben getrouwd en heb een prachtige dochter van 7 jaar waar ik alles voor over heb. Ook heb ik een leuke baan waar ik graag werk en waar ik mijn gezin van kan onderhouden maar helaas heb ik sinds een jaar de prognose MS gekregen en ben onderhand al een paar aanvallen verder waardoor ik krachtverlies in mijn benen heb overgehouden problemen op het toilet weken lang kathers gehad, vergeet steeds vaker dingen en heb last van stuiptrekkingen in mijn benen en stijfheid na langer zitten als ik opsta.

Dit baat mij zeer veel zorgen voor de toekomst van mij en mijn gezin helemaal omdat het nu nog maar een jaar verder is.

Een bekende van mijn vrouw kwam met een mogelijkheid tegen MS en dat zou stamcel transplantatie zijn, dit kan niet in Nederland maar wel in Mexico of Rusland maar wordt helaas niet vergoed. Toch is de kans groot dat het met deze behandeling de auto-immuun ziekte door chemotherapie niet meer terug komt wat voor mij als muziek in de oren klinkt.

Maar helaas heb ik de financiën niet om Dit te kunnen realiseren 

Vandaar dat ik op deze manier om jullie hulp wil vragen om voor mij te doneren zodat ik naar Mexico kan voor een stamcel transplantatie.

Ik hoop dat ik dankzij jullie lang van mijn gezin zal kunnen genieten en andersom! Alvast heel erg bedankt hiervoor groot dank aan de genen die mij dit gunnen en mij helpen.

Liefs fam Donker Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.