Stal plezier

Stal plezier | Geld inzamelen
 
 
Ga naar Stal met Plezier

Beste lezer

Ik ben Denise en wil jullie graag wat vertellen.

Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van de opleiding 'Onderwijsassistent'. Ik woon op een kleine boerderij met een aantal pony's. Het omgaan met kinderen vind ik erg leuk en verder in mijn vrije tijd ben ik te vinden tussen de paarden en pony’s.

Voor mij komt de vraag ‘Wat ga je hierna doen?’ erg vaak per week voor, maar helaas heb ik hier nog geen antwoord op. Door gaan studeren op de pabo lijkt me erg leuk, maar alles rond om de paarden blijft toch mijn grootste hobby en passie. Tijdens verschillende stages hoor ik vaak dat kinderen ook willen paarden, maar helaas mogen zij dit niet. Nou ja mogen? Ze kúnnen het niet, dit omdat het te duur is voor de ouders. Ik begrijp dit heel goed aangezien de paardensport totaal niet goedkoop is…

Hier wil ik graag verandering in brengen. Het is altijd mijn droom geweest om later een kleine pensionstal te hebben en daarnaast de mogelijkheid te kunnen bieden om rijlessen te volgen. Wij hebben thuis pony’s maar helaas geen bak of iets dergelijks waar in gereden kan worden. Mijn vraag aan jullie is om geld in te zamelen waardoor er bij mij een rijgelegenheid kan worden aangelegd en dat er daardoor veel kinderen kunnen komen om voor heel weinig geld te rijden. Verder kunnen zij altijd lekker komen om met de kleinere pony’s te knuffelen of mee te spelen.

Elke cent telt en iedereen die doneert maakt kans op een prijs. Deze prijs wordt verloot tussen de mensen die een bewijs sturen naar het email adres.

Ik hoop heel erg dat jullie willen doneren zodat er veel kinderen kunnen doen wat zij willen.

 

GroetjesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.