Stage lopen in Indonesië voor kansarme kinderen

Stage lopen in Indonesië voor kansarme kinderen | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan januari 2019 naar Indonesië, help ons deze kansarme kinderen te helpen!!

Hi, wij zijn Cheryl Roode & Aukje Abma en zijn 17 jaar oud.
In januari 2019 vertrekken wij voor 2 maanden naar Indonesië (Sulawesi, Tondano).
Dit gaan wij doen in samenwerking met stichting Amurang.
 
De Stichting hielp mee aan de bouw van van 2 tehuizen en een school. Veel kansarme kinderen en jongeren zijn hierdoor nu van goed onderdak verzekerd. En met een beurs van studiefonds Amurang kunnen er jaarlijks ruim 15 studenten studeren.

De Stichting waarmee wij weg gaan richt zich ook op onderwijsactiviteiten in Amurang en Tondano, die door het Creaproject word georganiseerd. Het Creaproject biedt educatieve projecten met creatieve werkvormen aan kinderen en jongeren in Indonesië. Het aanbod is afhankelijk van de behoefte van het onderwijs in Indonesië en Indonesische jongeren raken hiermee extra gemotiveerd en ambitieus om later een betere plek op de arbeidsmarkt te kunnen verwerven. Het Creaproject is een platform voor Nederlandse studenten en wil hen de gelegenheid bieden de Indonesische cultuur van binnenuit mee te maken en het te leren begrijpen.
Wij zullen samen met nog een aantal andere studenten, meegaan met dit Createam en we zullen in het tehuis en op school onderwijsactiviteiten organiseren aan weeskinderen. 

Wij doen de opleiding CIOS sport, bewegen en gezondheid en zitten nu in het tweede jaar. Het doel wat wij hier willen bereiken is dat wij leren om complete lessen te maken met weinig materiaal. wij willen hun ook leren dat zij dat ook kunnen. En hun een stukje liefde mee te geven. Ook willen wij weten hoe het is om in de Indonesische cultuur te leven.”

Wij zijn dankbaar voor iedere euro. Heel erg bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 750,00
Doel: € 5.000,00
15%

Deze actie is gesloten.