Stage in New York

Stage in New York | Geld inzamelen
 
 

Ik heb heel mijn leven al gedroomd van New York. Het lijkt stiekem wel een kleine obsessie dat is ontstaan van toen ik al kind was. Ik moest en zou een keer naar New York gaan! Toen ik op de basisschool te horen kreeg dat ik mavo advies had en al mijn vrienden naar de havo gingen, wilde ik ook naar de havo. Ik moet zeggen dat dit geen makkelijke 5 jaren waren maar ik heb er alles aan gedaan om in een keer te slagen binnen 5 jaar want ik had een doel. Mijn ouders hadden mij beloofd dat als ik binnen 5 jaar mijn havo zou halen en ook in één keer zou slagen voor mijn eindexamen, we samen met het gezin een reis naar New York zouden maken. Dit klonk voor mij als muziek in de oren en het heeft mij de hele 5 jaar absoluut gemotiveerd. Na mijn eindexamens zijn wij toen in de zomervakantie een week naar the Big Apple gegaan en ik had de tijd van mijn leven. Het was precies zoals ik het me had voorgesteld en geloof het of niet, maar het voelde voor mij als thuiskomen. Hoewel ik er nog nooit was geweest, gaf het mij een thuis gevoel.
Nu komt er voor mij een 2e kans om naar New York te gaan. Dit keer met mijn studie op het HBO en dus ook voor een langere tijd. Mijn doel is om stage te lopen vanaf februari 2024. Ik heb hier veel onderzoek naar gedaan en ben ook al begonnen met sparen maar helaas is New York een dure stad en komen er heel veel dingen bij kijken die gefinancierd moeten worden. Denk hierbij aan vliegticket, visum, huur, stagebemiddelingsbureau (zodat ik verzekerd ben van een goede stage) en natuurlijk eten etc. 
Ik vraag jullie hierbij om hulp. Ik heb naast mijn studie 2 bijbaantjes waar ik aan kan verdienen maar dat gaat niet genoeg zijn. Help mij om mijn ultieme droom waar te maken en ervaring op te doen in reizen, stage lopen en levenservaring op te doen.

Alvast heel erg bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 20.000,00
0%