Stage complex

Stage complex | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

 

Wij zijn twee jonge ondernemers in de twintig en de dertig wij hebben elkaar een paar jaar geleden leren kennen en zijn er achter gekomen dat we hele goeie en mooie ideeën hebben. En om die mooie ideeën tot ontwikkeling te brengen hebben wij jullie hulp nodig. Ik ben Wensley en samen met mijn handels partner Sifra willen we ons graag voorstellen aan jullie zodat jullie een idee hebben van wie wij zijn en met wie jullie te maken hebben en nog mooier dat jullie geld ook goed terecht komt.

 

 

Wij willen een stagecomplex realiseren in Paramaribo, Suriname. De bedoeling is om te beginnen met het bouwen van een aantal kleine huisjes, bestemd voor 1 tot 2 personen. De huisjes zijn voorzien van alle gemakken. Denk aan warm water, airco, internet en apart een gedeelde wasruimte.

 

We willen kleine woningen bouwen van zo’n 30 m². Je hebt dus je eigen woning met douche en keuken. De woningen voor 2 personen zullen groter zijn, en zijn voorzien van 2 slaapkamers. Ben je van plan om met een medestudent, vriend of vriendin in het buitenland stage te gaan lopen kun je samen een woning delen.

 

De huur van de woning willen we zo laag mogelijk houden omdat stage lopen in het buitenland al duur genoeg is. Echter willen wij niks afdoen van de kwaliteit van het wonen. Je zit op een goede locatie.

 

Doordat je op een soort “campus” woont ben je nooit alleen. Je begint je buitenland avontuur dus al goed. Andere studenten die hetzelfde mee maken en ervaren als jouw, zijn je buren. Een goed begin dus van je stage periode.

 

 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, we zorgen ervoor dat de woonomgeving veilig is. Daarnaast is er 24/7 iemand bereikbaar, mocht er iets zijn of je hulp nodig hebt.

 

 

Om dit te realiseren hebben wij jullie hulp nodig. Elke donatie helpt om ons dichter bij onze droom te helpen!

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0% / 61 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.