Sta op rolstoel Melvin

Sta op rolstoel Melvin | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Maurice van den Assem.

Ik ben samen met mijn vrouw ouder van een tweeling, beiden met Cerebrale Parese, een hersenbeschadiging waardoor de aansturing van de spieren niet juist verloopt.

CP is er in 5 klassen, waarbij 1 de lichtste en 5 de zwaarste is en onze kinderen zitten in klasse 4 en 5.

Onze zoon Melvin is een jongen van 15 jaar, die 1 grote passie heeft voor zingen, Nederlands-, maar ook Engelstalig.

Melvin heeft last van zijn luchtwegen, hetgeen zijn zang niet ten goede komt en zeker in een zittende houding is dit extra lastig.

Een sta-op rolstoel zou hem hier enorm mee helpen. Zo'n stoel kan hem in een staande positie brengen, waardoor hij een grotere longinhoud zal hebben en beter kan zingen.

Daarnaast zorgt het "staan" en een afwisselende houding er o.a. voor dat hij een grotere botdichtheid krijgt, hij een lagere spierspanning krijgt, zijn spieren niet verkorten en hij meer deel kan nemen aan diverse zaken, waardoor zijn sociale contacten en vaardigheden zullen verbeteren.

Het WMO wil wel een rolstoel vergoeden en ook een met een hoog-/laagfunctie, maar niet een met een sta-functie.

We zijn al voor de cimmissie verschenen, maar het WMO blijft komen met onderzoeken naar de mogelijkheden voor Melvin om in een dergelijke stoel te kunnen functioneren, want zij willen er kosten wat het kost naar ons idee onderuit komen.

Om die reden zetten we alles op alles om de rolstoel zelf te realiseren.

We hebben 1 benefiet gehad met meerdere artiesten, georganiseerd door Mitch de Vrind, we hebben tikkies uit staan, mogelijkheid voor storting direct op rekening, sparen kroonkurken als op o.a. bierflesjes en oud ijzer of aluminium en er moeten nog meer benefiets aan komen, echter gezien de Covid19 maatregelen zijn deze allemaal op een laag pitje momenteel. 

Wij hopen op een ieders hulp. 

 

Bij voorbaat dank voor uw steun.

Met vriendelijke groet,

Maurice van den AssemEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 27.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.