St. Lukes, Malosa | Geld inzamelen
 
 

St. Lukes, Malosa

Inzamelingsactie ambulance st. Lukes hospital, Malawi

Dag vrienden!

Hier een mooie kans wat karma punten binnen te slepen door een bijdrage aan Hét goede doel van zomer 2019 met een fysieke tegenprestatie van ondergetekenden.

Ik werk een paar maanden in een ziekenhuis in Malawi, een land dat in de top 10 van meest arme landen ter wereld staat.

Het ziekenhuis, st. Lukes in Malosa, levert voornamelijk zorg voor mensen die op het platteland wonen en werken. Het ziekenhuis beschikt over een 5 afdelingen, een laboratorium en een OK.

Waar het vandaag om gaat is echter de ziekenauto, van essentieel belang. Het schrijnende geval wil dat deze nog wel eens met panne langs het pad staat. Op dit moment is er geen geld voor reparatie.

13 juli aanstaande rennen mijn broer Thijs en ik de illustere ‘Porters Race’ over de grootste berg van het land, Mount Mulanje. 25 kilometer lang en 1500 meter omhoog.

Draagt alstublieft bij aan dit geweldige doel en help het st. Lukes ziekenhuis de ambulance te pimpen! Kijken hoe ver we met elkaar komen. Zoals gezegd, als tegenprestatie zult u over een kleine twee weken een serie foto’s te zien krijgen van het zien en afzien op Mount Mulanje. Alle beetjes helpen, klein en groot!! Graag delen.

Veel dank,

Joris & Thijs

Joris Maarleveld
13-07-2019

Vandaag vond de mt. Mulanje porters race plaats! Het was zwaar, maar dit viel in het niet bij de prachtige uitzichten en gezelligheid van de andere lopers. Thijs volbracht de race in 3uur en 45 minuten en ik in 3 uur en 8 minuten. 

Dank allen voor de gulle donaties :), de ambulance zal een flinke opknapbeurt krijgen. Patiënten en staf uit het ziekenhuis zijn jullie zeer dankbaar 


 

Laat een reactie achter

61 donaties
€ 2.107,00
Doel: € 3.000,00
70%