sprookjesfiguren voor de zieke kindjes | Geld inzamelen
 
 

sprookjesfiguren voor de zieke kindjes

Help mee een interactief sprookjesfiguur in ieder kinderziekenhuis te krijgen!

Lieve mensen,

Wij zijn een bedrijf in interactieve sprookjesfiguren (animatronics), waaronder een sprookjesvertellende boom, een dansende verhaaltjes vertellende cactus en een franse paddenstoel die swingt en verhaaltjes verteld.

Eens in de zoveel tijd hebben wij een win actie op facebook waar mensen iemand kunnen taggen en kans maken op een sprookjesfiguur. 

De afgelopen keer was dit een sprookjesvertellende boom die is gewonnen door het St Antonius ziekenhuis te Nieuwe gein. Echter waren de reacties hier zo positief over dat ons team heeft besloten een doneer actie op te zetten om elke kinderafdeling in de Nederlandse ziekenhuizen en opvangtehuizen zo'n boom te kunnen schenken.

Omdat wij vinden dat die kindjes dit verdienen, hopen wij vanharte dat jullie ons willen steunen en wij zoveel mogelijk kindjes heel erg blij kunnen maken met een interactief sprookjesfiguur. Zodat ze even lekker uit de realiteit in de wonderlijke sprookjeswereld kunnen stappen om even alles te kunnen vergeten.

Uiteraard word er bij elke gedoneerde boom een foto op onze facebook pagina ; De Sprookjeswinkel, geplaatst. En uiteraard worden deze bomen tegen kostprijs geproduceerd en geschonken.  

Met zeer vriendelijke groet, 

Team de sprookjeswinkel Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.