Geld inzamelen | Sportschool voor maatschappelijke betrokkenheid
 

Sportschool voor maatschappelijke betrokkenheid

Help ons bij het realiseren van een multifunciotnele sportschool

Help ons bij het realiseren van onze sportschool!

In het jaar 2015 ben ik vanuit mijn land naar Nederland toegekomen vawege de oorlog. Het doel is om dit jaar mijn droom te kunnen starten en mensen fitter en vitaler te laten genieten van het leven. Binnen de gemeente zijn er meerdere sportscholen beschikbaar. Echter maken deze diverse sportscholen één groot verschil met mijn droom, namelijk het continu aanwezig zijn van een gediplomeerde coach. Deze gediplomeerde coach is ter beschikking voor alle leden van de sportschool waarbij toegankelijkheid, professionaliteit en gezelligheid de kernwoorden zijn. Tevens gaat de multifunctionele sportschool beschikken over een spa-relax ruimte. Het gebouw wordt een multifunctioneel gebouw, waarbij er ook gedacht is aan de ouderen en mindervaliden in de woonwijk. Het gebouw betreft een oud schoolgebouw, waarbij het gebouw verbouwd wordt tot multifunctionele ruimte. Hierdoor wordt de woonwijk aantrekkelijk gemaakt en ontstaat er een maatschappelijke betrokkenheid. Op dit moment is de gemeente, de meest ongezonde gemeente vanwege slechte eet/leefgewoontes. Ons doel is om deze mensen te motiveren - stimuleren en te begeleiden naar een gezonde toekomst. Tevens worden de topsporters welke moedoen aan mogelijke wedstrijden uitermate goed begeleid door de coach en kunnen dromen nagestreefd worden. Op dit moment wordt het project deels financieel ondersteund door de Gemeente. Echter is dit onvoldoende en probeer ik op deze manier mijn plan tot een goede start te laten komen. 

De sportschool
De sportschool moet een professionele sportschool worden in een klantvriendelijke omgeving. De klant staat centraal, hierdoor wordt er samen met de klant een trainingsplan opgesteld. De sportschool wordt uitgerust met uitstende apparatuur, beschikking tot een professionele sportcoach en een spa-ruimte. De sportschool streeft naar de beste begeleiding voor iedere klant. De begeleiding kan bestaan uit behandeling van een blessure en/of het0 voorkomen hiervan. 

Locatievoorziening 
Bovenstaand is er al kort omschreven dat het een oud schoolgebouw betreft. Dit schoolgebouw dient gerenoveerd en verbouwd te worden. Zoals eerder beschreven wordt dit deels gefinancieerd vanuit de gemeente op basis van een geldlening. Deze geldlening is onvoldoende om alles te verbouwen en in de wijk te investeren. Hierbij hebben wij uw hulp erg hard nodig, ook de mensen die gezonder en fitter willen gaan leven zullen uw eeuwig dankbaar zijn hiervoor!

 

 

 

 

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.