Sport multimedia start up

Sport multimedia start up | Geld inzamelen
 
 

Geachte, 

Na 20 jaar wikken en wegen, heb ik besloten om eindelijk mijn hart en passie te volgen. Ik ben momenteel bezig met een sportopinie platform, met tekst, beeld en podcasts.

Na jaren van tobben en in zwaar weer te hebben gezeten. Ben ik eindelijk uit een diep dal gekrabbeld en ben ik vol energie om mijn droom omtrent een eigen sportplatform aan het waar maken. Website is in de maak, facebook pagina is al gereed en in de toekomst moet dit ook worden uitgebreid met podcasts.

Het zal een platform zijn met opiniestukken, verslagen en achtergrond verhalen. Een sportplatform in de breedste zin van het woord. Een platform wat ook de mogelijkheid wil bieden aan andere enthousiastelingen om hun teksten en verhalen te publiceren. Het zal een 2 jaren plan zijn om het uit te breiden tot wat ik exact voor ogen heb, maar ben er door mijn enthousiasme helemaal van overtuigd dat dit gaat werken.

De 50.000 die ik als streefbedrag heb aangegeven is voornamelijk om kosten te dragen, kantoorruimte, webhosting, podcastdistributie en andeee benodigdheden om een sucxesvol platform te creëren.

Ik hoop dat ik via deze weg enkele sponsors kan vinden, die mij willen helpen om mijn droom te verwezenlijken!

Met vriendelijke groet,

Ivo van GeelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.