Sponsorloop 21,1 km voor Local Dreamers Ecuador

Sponsorloop 21,1 km voor Local Dreamers Ecuador | Geld inzamelen
 
 
Halve Marathon om geld op te halen voor stichting Local Dreamers

Hola Amigos!

7 februari vlieg ik naar Ecuador om daar 4 maanden stage te lopen bij organisatie Local Dreamers. Hun missie is: Een inspirerende en veilige leeromgeving creëren waarbinnen Ecuadoraanse kinderen en jongeren en internationale vrijwilligers talenten en dromen met elkaar kunnen ontdekken, ontwikkelen, verbinden en delen.

Ze hebben veel soorten projecten waar vrijwilligers en stagairs kunnen helpen waaronder een Engelse school, voetbalschool en zwemschool. Daarnaast hebben ze samenwerkings verbanden met andere Ecuadoriaanse projecten. Bij een van die projecten zal ik mijn stage grotendeels in gaan vullen.

Fundación (stichting) Hermano Miguel is een non-profitorganisatie die al sinds 1984 medische zorg biedt aan de gemeenschap en intensieve revalidatie voor mensen met een lichamelijke of functionele beperking. Om dit te kunnen doen werken ze met een multidisciplinair team van specialisten, aangevuld met vrijwilligers en stagiairs. Het bijzondere aan Hermano Miguel is dat ze met een speciaal programma werken dat er voor zorgt dat ook mensen die normaal gesproken geen (kwalitatief goede) zorg kunnen betalen, bij hen terecht kunnen. Dat wordt mogelijk gemaakt door een groep van sponsoren en donateurs en door middel van creatieve oplossingen.

Voor dat laatste heb ik jullie nodig! Om geld om te halen ga ik op 20 januari een halve marathon lopen, de Zwolse bosloop en ik zou jullie willen vragen om mij te sponseren zodat ik het opgehaalde geld mee kan nemen naar Local Dreamers en Hermano Miguel om goede zorg te kunnen bieden aan mensen die het niet kunnen betalen, maar zeker verdienen! Het zou ontzettend veel voor mij en de mensen in Quito betekenen. 

Muchas Gracias!

Robin Kosters

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

45 donaties
€ 539,00

Deze actie is gesloten.