Sponsoring voor Artiest Sweet Symphony | Geld inzamelen
 
 

Sponsoring voor Artiest Sweet Symphony

Support Artiest Sweet Symphony !

Geheel verzorgde tribute shows!


Als professional weet Zangeres Sweet Symphony na jarenlange ervaring een mooi artistiek spectakel te verzorgen op het podium.

Omdat zij net als opnafhankelijke zangeres is begonnen, kan zij nog wel financiële ondersteuning gebruiken voor de kosten die gemaakt worden om te investeren in een gemakkelijkere ontwikkeling, zoals boekhoudkosten, reiskosten, apparatuuraanschaf, promotiekosten etc.

Sweet Symphony staat garant voor professionaliteit in het verzorgen van een Spetterend optreden in r&b / pop /urban style voor bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften, feesten en partijen!

Voor boekingen bij evenementen, restaurant's, prive - gelegenheden zoals bruiloften en partijen, kunt u contact opnemen met managementsweetsymphony@gmail.com of bel het management 06-82479075

Met haar jarenlange professionele ervaring als danseres en zangeres, is het haar plezier voor u op te treden! www.sweetsymphony.123website.nl en fb pagina: https://www.facebook.com/SweetSymph0ny/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.