Sponsoring KWM kart racing | Geld inzamelen
 
 

Sponsoring KWM kart racing

Stichting KWM kart racing zet zich in om de kartsport toegankelijk en betaalbaar te houden

Stichting KWM kart racing zet zich wekelijks in voor de jeugd met een kartschool voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Voor een zeer sterk gereduceerd tarief kunnen kinderen op deze wijze deze sport beoefenen.

Omdat wij een stichting zijn, en de kosten laag, transparant en acceptabel willen houden; zijn wij altijd afhankelijk van donaties en sponsoring.

Voor de komende jaren willen wij graag de mogelijkheden voor het team uitbreiden met diverse faciliteiten waar een relatief groot budget voor nodig is. Derhalve hopen wij op deze wijze op uw steun te kunnen rekenen. Uiteraard kunnen wij hier veel voor terug doen als team.

Het KWM team bestaat uit een actieve kartschool, een goed bezochte en actieve website. Naast de vele indoor leden, hebben wij ook een groot wedstrijd kart team, welke circuits aandoet in Nederland, België en Duitsland. KWM is een hoog aangeschreven team/school welke staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Met sponsoring mogelijkheden en reclame uitingen op de overalls van onze (wedstrijd)rijders, karts, website, enzovoorts zijn er tal van mogelijkheden iets 'terug' te doen.

Wat dacht u van diverse kartclinics, bedrijfsfeest, banners, folders en/of bedrukking? Onze racetrailer / karts op bezoek bij uw bedrijf? Vanwege de grote en omvang van het team zijn wij altijd goed zichtbaar en professioneel vertegenwoordigd.

Deze sponsoring omvat met name het benodigde bedrag om met onze kinderen te kunnen trainen en hen en anderen te begeleiden bij trainingen en wedstrijden. Hiervoor hebben wij een service aanhanger nodig. Desgewenst wordt deze full color bestickert.

Wij hopen u eerdaags te mogen begroeten voor een orienterend gesprek of hopen wij graag te kunnen rekenen op uw sportieve en betrokken bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 15.000,00
0%