Sponsor ons tegen energie stofwisseling ziekte

Sponsor ons tegen energie stofwisseling ziekte | Geld inzamelen
 
 

Wat waren we trots op ons eerste kleinzoontje Jesse.

wij zagen al snel dat er iets niet goed was met Jesse, maar je wist niet wat. Hij bleef wat achter in zijn ontwikkeling. Jesse werd groter met steeds meer zorgen. Nadat hij 1 was geworden werden de probleempjes groter en intensiever. Jesse ging op dieet want het had te maken met zijn stofwisseling. Toen Jesse 14 mnd was ging hij samen met z'n pa en ma mee met ons op wintersport. Oma werd 50 in de sneeuw. 
Jesse had een goede week en wat genoten we van zijn kleine ontwikkeling. Zo lag hij veel op de grond en speelde wat met zijn ijsvogeltje. Na de vakantie werd hij ziek, kreeg een luchtweginfectie die hij niet overleefde. Intens verdrietig waren we, eigenlijk dubbel verdrietig. Je eigen kind was hopeloos verdrietig om zijn kind. En wij om hun en om Jesse. 
Jesse werd verlost uit zijn aardse lijden. 
Jesse leeft in ons hart, om dit te uitte sluiten we ons aan bij Forza4Jesse en halen zoveel mogelijk geld op voor het uitvinden van het medicijn tegen deze energiestofwisselingsziekte.

wij hebben de energie en geven onze energie graag en willen hiervoor ons loon afstaan aan Energy4All.nl

Dank dat u ons wilt steunen het geeft ons energie om in sept 2022 de drie bergen in Italië te overwinnen. Dit betekent dat we de komende weken hard gaan trainen om het te kunnen halen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.