Sponsor een Leading Teachers en de leerlingen | Geld inzamelen
 
 

Sponsor een Leading Teachers en de leerlingen

Elk kind verdient de kans om zijn haar volste potentie te benutten

Kinderen leren niet van wat ze horen, maar van het voorbeeld die ze zien. En wie is een van de belangrijkste rolfiguren in het leven van het kind? De leraar of docent. Zij dragen een zeer belangrijke verantwoordelijkheid in onze maatschappij. Wij zien ze als helden van onze maatschappij. En dat zouden meer moeten doen. Veel leraren maken bewust de keuze zich te transformeren van leraar tot Leading Teachers om zo het inspirerend voorbeeld te zijn naar de leerlingen op gebied van leiderschap, eigenaarschap en ondernemerschap. Ons doel is zoveel mogelijk Leading Teachers te creëren en leerlingen in hun kracht te zetten en hen tot hen volste potentie te laten uitgroeien.

 

Waarom hebben we je hulp nodig?
Het uitvoeren van ons programma kost geld en er is vaak weinig geld beschikbaar vanuit de school zelf. Daarom zijn wij heel dankbaar met al onze Partners en Friends die ons (financieel) ondersteunen, aan productsponsoring doen en/of Leading Teachers sponsoren om deel te nemen aan het Leading Teachers Programma. Want alleen door de toegewijde Leading Teachers te verbinden met toegewijde ondernemers uit het bedrijfsleven, die bereid zijn mee te investeren in de toekomst van de leerlingen, creëren we NU samen een krachtige toekomst voor ons land!

 

Het streven
We willen deze zomer tien docenten gesponsord krijgen om deel te nemen aan het Intro Programma en/of Leading Teachers Programma. Om je een idee te geven hoe we je bijdrage investeren:
- Sponsor een leraar/docent met het Intro Programma voor 150 euro
- Voor 1500 euro investeer je mee in het gehele transformatie proces

 

Nu alvast een super dikke dankjewel voor jou!
Wij vinden het te gek dat jij je inzet voor de toekomst van onze kinderen. Want ook al is het straks aan henzelf om een mooie wereld te creëren, het is wel heel erg fijn, en stiekem ook nodig, om nu alvast geholpen te worden. Namen de leerlingen en – het Leading Teachers teamEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.