Spoedoperatie voor een zeldzame aandoening

Spoedoperatie voor een zeldzame aandoening | Geld inzamelen
 
 

Lieve Mensen,

Ik ben Geenise Eleonora (33) kom uit Almere en is in de late stadia van de dodelijke ziekte CCI/AAI. Er is maar één arts in Europa die zeer geavanceerde technologie kan gebruiken om de oorzaak van haar levensbedreigende aandoening weg te nemen. Helaas wordt de operatie niet vergoed door de verzekering en zoekt Geenise dringend hulp.

Als mijn nek van mijn borstwervel tot aan mijn schedel vastgezet kan worden, ben ik niet langer in levensgevaar. Deze operatie wordt op dit moment helaas nog maar door één arts in Europa uitgevoerd en kost 150.000 euro. Als ik dit bedrag op de één of andere manier bij elkaar zou kunnen krijgen, kan ik op kort termijn geopereerd worden en heb ik weer een toekomst.

De slagingskans van deze operatie is tachtig procent. Ik heb verhalen gehoord en gelezen van mensen die deze operatie hebben ondergaan en nu een redelijk normaal leven kunnen leiden. Zulke berichten geven mij hoop. Ik bid elke dag tot God om dit grote bedrag op de één af andere manier op tijd bij elkaar wil brengen.

Ik ben zelf moeder van 1 dochter van 6 jaar waar alles om draait en voor haar kan zijn. Met deze aandoening kan ik niets voor haar betekenen. Ik hoop dat jullie allemaal mij hierbij kunnen helpen zodat ik mijn behandeling kan betalen. Alle klein beetje helpt doneer wat je kan missen.

Voor alle mensen die doneren en op de hoogte willen blijven voor mijn behandeling kunnen met mij contact openmen Geenise_Eleonora@hotmail.com.

Ik dank jullie allemaal.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 150.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.