SPOED ambu transport bus voor Eris

SPOED ambu transport bus voor Eris | Geld inzamelen
 
 

Eris is een meisje van 11 met al heel wat operaties achter de kiezen. Ze is afhankelijk van veel medische aperatuur en kan niet zonder. Helaas wordt zij niet door een reguliere ambulance opgehaald ivm de hoeveelheid aperatuur die niet afgekopeld mag worden.

Ik ben Esmée de Bruin en ik heb dit gezin leren kennen tijdens mijn clini prinses bezoek aan het gezin in 2019. Sinds dien bied ik wekelijks ontspannend knutselactiviteiten aan, dit is leuk maar ik zie ook wekelijks hoe de situatie verslechtert.

Eris heeft sinds kort haar eigen electrische rolstoel die ze met de extreem weinige handkracht die zij heeft kan besturen. Een klein beetje vrijheid dus. Dat wil naar mijns inziens elke 11-jarige. Helaas is de bus om deze mee te nemen te klein, Eris wordt snel moe dus moet het gezin noodgedwongen haar ligwagen meenemen wanneer ze even naar buiten gaan. Buiten dat gaan er dozen en dozen vol medicatie mee. De bus is oud, en verslchtert in conditie. 

De bus begeeft het dus en wordt te klein. Als Eris met spoed naar het ziekenhuis moet is ze met geen mogelijkheid meer te vervoeren. Met de ambulance kan zij daarom dus niet worden opgehaald omdat afkoppeling van aperatuur fataal kan zijn. Haar moeder bied haar 24-uur zorg, en kent geen rust. Buiten dit houdt haar moeder het gezin met momenteel 3 pubers helemaal zelf draaiende zonder hulp. Omdat moeder inmiddels  ten einde raad is, heb ik voorgesteld dit voor ze op te pakken. Daarom stel ik deze actie voor hen op. Zodat Eris weer medische vervoerd kan worden, zij hun ligwagen en electrische rolstoel kunnen meenemen, infuuspaal met meerdere pompen weer goed kunnen vervoeren en er weer medicatie ten alle tijden kan worden voorbereid in de rust en veiligheid van hun eigen bus. Een echt goede bus die niet meer kapot gaat en een levensbedreigende situatie kan veroorzaken.

Onze dank is groot! Ken jij iemand die bij de media werkt die dit item kan en wil oppakken? Heel graag! Stuur daarvoor een email naar esmee.debruin112@gmail.com. Ik reageer zo snel mogelijk. Belafspraken maak ik graag, een interview inplannen bij het gezin is mogelijk, dit doen we graag.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
172 donaties
€ 6.730,00
Doel: € 70.000,00
9%