Spierziekte doel | Geld inzamelen
 
 

Spierziekte doel

Wens

Beste allemaal.

Ik heb dit nog nooit gedaan, ik hoop hiermee een doel te berijken. Ik ga kort wat vertellen over mij zelf. Er is in 2005 een zeldzaam spierziekte. (Friedrich ataktie) ik ben nu 24. Ik heb het heel moeilijk gehad in de jaren. Ik stopte met school. Geen vrienden. Ik sloot mezelf dus op in me kamer ik kon het niet accepteere dat ik later in een rolstoel zou komen. Ik dacht vaak aan zelfmoord ik was psychisch. Ik zit nu in een rolstoel maar ik kan nog wel staan op me been.
Er kwam een moment dat ik bij me zelf dacht! Nee ik wil niet zo leven ik wil iets van me leven maken maar ik mis iets in me leven. 2 jaar geleden ontmoeten ik een jongen op instagram. In de loop der tijd vertelde ik over me zelf. Dat ik niet zoals iedereen ben. Ik heb een probleem in me been ik zit in een rolstoel. Hij zei ik accepteer hoe je bent. En ik was stil en dacht wauw dit is wat me ontbreekt in me leven. Na 1/5 jaar ging ik naar brazilie. Ik dacht nu of nooit. En ik zag hem en het was liefde op het eerste gezicht. Ik was al die moeilijk tijden in het leven vergeten. En dacht aan de toekomst. Na 3 weken moesten we weer afscheid nemen. Maar voor Hoelang ik weet niet.
Dus me doel is donatie om daar een huis te huren in brazilie. Ik kan niet werken en hij zal er voor me zijn en verzorgen.

Ik wil julie allemaal bedanken dit gelezen te hebben. En mij willen helpen. Ik wil genieten van me leven het kan mooi zijn het leven is mooi. Help me asjeblieft. Voor paar maand huis huren in brazilieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.