Speeltuin voor kinderdagverblijf Corjova Moldavië | Geld inzamelen
 
 

Speeltuin voor kinderdagverblijf Corjova Moldavië

speeltuin voor kinderdagverblijf in Corjova Moldavië

hoi,

Zoals sommigen van jullie al weten ga ik in augustus weer met het hele gezin, i.s.m. non-profit organisatie Operatie Mobilisatie, naar Moldavië voor een korte zendingsactie/reis. 

“Moldavië, waar ligt dat?” Moldavië ligt in het oosten van Europa tussen Roemenië en Oekraïne. Het staat te boek als Europa’s armste land en de noden zijn daar hoog voor de zwakkeren in de samenleving (kinderen, ouderen, gehandicapten etc.) Dat is sinds de val van het ijzeren gordijn en de daaropvolgende burgeroorlog niet tot nauwelijks verbeterd en de tijd staat op veel plekken stil.

Graag maak ik jullie deelgenoot van het volgende.

Deze zomer gaan we bij het kinderdagverblijf in het dorpje Corjova een speeltuin plaatsen. Een speeltuin plaatsen daar kost ongeveer €2.000,- .

Doormiddel van doneeracties willen wij als gezin de middelen en mensen die daar voor nodig zijn gedeeltelijk (1/4 deel) bekostigen. Daarnaast helpen wij met onze handen mee aan de realisatie van deze speeltuin.

Tevens zullen wij in die periode dagprogramma's met sport, spel, muziek en dans organiseren voor de vele kinderen die zullen komen. Verder verrichten wij o.a. plaatselijk hand-en-spandiensten, geven brandhout voor de komende winter, bezoeken ouderen en gezinnen, en delen voedselpakketten uit.  

Middels de rode doneerknop kan je, indien je hier financiële steun/bijdrage aan wilt leveren, een donatie doen. Elk bedrag(je) is daar welkom.

De doneeractie loopt t/m 31 juli 2017.

Terugkoppeling hoe de realisatie is verlopen en wat we daar allemaal hebben mogen doen volgt na terugkomst.

Als je verder vragen hebt over de actie en/of geïnteresseerd bent in meer informatie dan hoor ik het graag.

Alvast bedankt!

Ruben Euwijk

e: rjeuwijk@gmail.com | m: 06 21831212

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 130,00
Doel: € 500,00
26%

Deze actie is gesloten.