Geld inzamelen | Speelgoed voor kinderen
 
 

Speelgoed voor kinderen

Toys for children omdat elk kind het verdient om te spelen

Even voorstellen, wij zijn  Maik  en  Siriporn Keawram. Wij zijn de bestuurders van de stichting Toys for Children.  Ik Maik ben 42 jaar oud woonzaam in lemmer, verder ben zelf  jaren  lang ondernemer  geweest  in  de  sector  fijnmazigedistributie,  momenteel  werk  ik  in  Nederland  als  procesoperator  in  de  biogas  industrie,  hier werk  ik  dan  een  paar  maanden,  voordat  ik  weer  vertrek  naar  Thailand vertrek.   Mijn  vrouw  Siriporn  werkt  als verkoper  voor  een  grote  supermarktketen  in Thailand.  Naast  onze  werkzaamheden  doen  wij  werk  voor onze  eigen  stichting,  dit  doen  wij geheel  belangenloos,  zodat  elke  donatie  voor  de  volle  100%  kan gaan  naar  de  kinderen  die  het  echt  nodig  hebben.

 


Wij zijn deze stichting begonnen omdat er veel armoede is in de Isaan provincie in Thailand, en hier willen wij graag een verbetering in gaan aanbrengen. Want het is soms schrijnend om te zien hoe de kinderen verblijven in armzalige ziekenhuis zaaltjes. Niks geen vrolijkheid, geen speelgoed, geen leesboeken, helemaal niks.

 


Toys for Children heeft momenteel al een aantal vrijwilligers, samen zetten wij ons voor de volle 100 procent in, om onze projecten tot een succes te maken. Zonder deze vrijwilligers zouden wij onze werkzaamheden niet kunnen verrichten.

 

Missie van Toys for Children.

 

Het verstrekken van een schooluniformen. ( wij geven voor ouders/alleenstaanders die het zelf niet kunnen bekostigen een gratis schooluniformen voor hun kind, en of kinderen.)


Het ondersteunen van scholen in Thailand, ( schoolmatriaal, sportmatriaal, leesboeken, buitenspeelgoed, en het ondersteunen bij schoolmaaltijden.)


Ziekenhuizen ondersteunen met matriaal, ( het opknappen van kinderzalen in het ziekenhuis, het financieren van medisch apparateur, en vele basis benodigheden.

Het geven van speelgoed, en knuffels, aan zieke en arme kinderen. ( dit doen wij in de ziekenhuizen, weeshuizen, instellingen voor gehandicapten.)

Geef met een gul hart, wij kunnen echt u hulp gebruiken, en de kinderen zullen u dankbaar zijn.

Namens Toys for Children, en alle kinderen, bedanken wij u voor de donatie.

 

mvg Maik en Siriporn

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 42,00