Special needs school Bali

Special needs school Bali | Geld inzamelen
 
 
Special needs school

Hallo ik ben anke en ben 28 jaar, en ik vertrek in januari naar Bali om als vrijwilliger 6 maanden mee te delen aan een project.

 

Het special needs en onderwijsproject op Bali biedt onderwijs en begeleiding aan alle kindjes die dit nodig hebben.zo word er onderwijs gegeven aan kinderen met een beperking en aan weeskinderen, maar ook aan kinderen uit omliggende dorpen. Naast het geven van de Engelse les, houd ik me ook bezig met dagbestedingsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan liedjes zingen of lekker knutselen.

 

De kosten van dit project gedurende 6 maanden zijn €2500.

De kosten worden door het project gebruikt voor promotie, begeleiding plaatsing en management van het project te dekken. Daarnaast wordt een deel van het bedrag gebruikt om in Nederland betrokkenheid te creëren voor ontwikkelingssamenwerking. Zonder promotie en begeleiding krijgen de projecten op de langere termijn geen of niet goed voorbereide vrijwilligers en kan de hulp geen stand houden.

 

Ik vraag dus om een mooie bijdrage om mijn vrijwilligerswerk te kunnen verwezenlijken. Het geld wat word ingezameld zal goed worden besteed aan het project. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.